T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

DEVAMI ÇARŞAMBA'YA

Slovakya'yı deplasmanda 1-0 yenerek grup liderliği umudunu arttıran Ay-yıldızlı ekibimiz, çarşamba günkü İsveç maçını da kazanarak Dünya Kupası finallerine birinci takım olarak gitmek istiyor. Dün yurda dönen Milli Takım kafilesinde en çok ilgiyi kaleci Rüştü ve Hakan Şükür gördü.

Hakan atıyor, Rüştü kurtarıyor, Ay-Yıldızlı ekibimizde zaferlere imza atıyor. Dünya Kupası Eleme maçında Slovakya ile kader maçına çıkan Millilerimiz, sakat sakat oynayan Rüştü'nün muhteşem kurtarışları, İnter'de problemler yaşayan ve son olarak da ismi UEFA listesine bildirilmeyen Hakan Şükür moralsiz olmasına rağmen attığı kritik golle yeni bir zafere damgalarını vuran isimler oldular.

YENİ ROTA: İSVEÇ

Galibiyet golünü atan Hakan Şükür "Çok zor oldu. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Penaltıya gelince; kaleciyi ters tarafa yatırdım ama top auta gitti. Futbolda bunlar olan şeyler. Önemli olan galibiyet" dedi. Slovakya panteri Rüştü ise, bu maçın geride kaldığını ve Çarşamba günkü büyük şölende taraftarlarımızı yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Güneş: Gruptan lider çıkarız

SLOVAKYA'yı yenerek finallere katılma yolunda büyük bir engeli geride bırakan Milli Takım, rotayı İsveç maçına çevirdi. Çarşamba günü Dünya Kupası Eleme maçında Ali Sami Yen Stadı'nda İsveç ile grup liderliği maçına çıkacak olan Ay-yıldızlı ekip dün İstanbul'a umutlu döndü. "İstanbul'da Slovakya şanslıydı, ama Bratislava'da şans bize güldü" diyen teknik direktör Şenol Güneş, çarşamba günkü maçta İsveç'i devirip finallere grup lideri olarak katılacaklarını iddia etti.

İsveç dün İstanbul'a geldi

DÜNYA Kupası grup eleme maçlarında milli futbol takımız ile karşılaşacak olan İsveç Milli Futbol takımı Üsküp'ten İstanbul'a geldi. Üsküp'te karşılaştığı Makedonya Milli Takımı'nı 2-1 yendikten sonra dün gece geç saatlerde İstanbul'a gelen İsveç Milli Takımı buradan kendilerine tahsis edilen otobüslerle Swissotel'e geçerek kampa girdi. Grupta 8 maç sonunda 20 puana ulaşan İsveç liderliğini sürdürürken averajını da 13'e çıkardı.

'Avrupa panteri'

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Rüştü'nün isim babası oldu. Slovakya maçında yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük rol oynayan Milli kaleci için "Avrupa panteri" ifadesini kullanan Ulusoy "Bir Berlin panterimiz vardı. O da Turgay Şeren'di. Şimdi bir de Avrupa panterimiz oldu. O da Rüştü Reçber" dedi.

Spor Yazarları
Elif Aktuğ :
Çeyrek Final'in adı İbrahim
 
Devlerimiz zoru sevdi 84-79
Grup liderliği için çıktığımız İspanya karşısında istediğimizi aldık. 8 yıldır yenemediğimiz rakibimiz son periyotta farkı kapattı ama çeyrek finale biz lider olarak çıktık.
FENER'İN TILSIMI BOZULDU
Sarı-lacivertliler, lige verilen arada yedek kadrosunun maç eksiğini gidermek için Yunanistan'ın Skoda Xanthi takımı ile yaptığı özel maçı kaybetti.
Ümit de İtalya'ya
Galatasaray Yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Milan'ın ısrarla istediği Ümit Davala için bugün toplanıyor.
Akdeniz Oyunları start aldı
14. Akdeniz Oyunları dün yapılan açılış seramonisi ile başladı. Türkiye, oyunlara 22 branşta 96'sı bayan toplam 273 sporcu ile katılıyor.
Süper Lig 3.Hafta Puan Durumu

Hagi ilk ciddi sınavında
Macaristan maçı için son hazırlıklarını tamamlayan Romanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Hagi, oldukça heyecanlı ve gergin günler yaşıyor. Bugün Macaristan'a gidecek olan Romanya'nın Dünya Kupası'na katılabilmesi için büyük önem taşıyan maç öncesi son basın toplantısını düzenleyen Hagi, sadece galibiyet için oynayacaklarını, beraberlik ve mağlubiyeti ise hiç düşünmediklerini söyledi. Antrenörlük kariyerinde ilk resmi maçına çıkacak olan Hagi, "Çok iyi hazırlandık. Bu maçtan mutlak galibiyet bekliyorum" dedi.

3 Ağustos 2001
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED