YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

 


Mayısta Fiorentina'dan ayrılacak olan Terim gönlünün değil, mantığının sesini dinledi

İLK KEZ KENDİNE OYNADI


İtalyan basını başarılı hocanın ayrılma kararını yine manşetlerden verdi. "Onuru yaralı Türk" başlıklarını atan gazeteler "Terim Milan yolunda" diye yazdı.

Fiorentina mahkemede

İtalyan basını, teknik direktör Fatih Terim'in dünkü açıklamalarını 1. sayfalarından verdi. La Gazzetta dello Sport "Floransa'da şok. Gori'nin ya işine geldi ya kabul etmeyecek, ya da mahkemeye gidecek" derken, ikinci başlıkta, "Milan bekliyor" diye yazıldı. Baş köşe yazısında, "Onuru yaralı Türk" başlığı kullanılırken, "Randevulara gelinmemesi ve görevine son verileceği tehditleriyle karşılaşan onuru yaralı Türk, takımdan ayrılmaya karar verdi. Geldiğinde hiç kimsenin düşünemeyeceği gibi Floransa'da Robin Hood oldu" denildi.

Milan transfere başladı

Corriere dello Sport da, "Terim: Güle güle Fiorentina" başlığını kullanırken, iç sayfadaki başlıkta, "Terim kaçıyor, mor menekşeler herşeyi yapmaya hazır" denildi. "Gelecek için Terim'in Milan'ı hazır" diye yazan gazete "Milan şimdiden Terim'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Milan'ın Rui Costa rüyasını gerçekte Boca Juniors'ta oynayan Riquelme alacak. Thuram ve Cannavaro arasında da seçim aşamasındalar" denildi. Tutto Sport da, "Terim, Milan için Floransa'yı bırakıyor. Öfkeli taraftarlardan protesto" diye yazdı.

Düşmanlığa güle güle

"Terim, düşmanlığa güle güle" başlığını atan La Nazione de, "Terim'in tokatı, İmparator Floransa'nın düşlerini böyle donduruyor" diye yazdı. Gazetede taraftarların şok altında olduğu ve Gori'ye mi yoksa Terim'e mi kızacaklarını anlayamadıkları kaydedilirken, kendilerini aldatan tarafı öğrenmek istedikleri dile getirildi. Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu Il Giornale gazetesi ise "Terim, Fiorentina'nın suratına kapıyı şiddetle kapatıyor. Belki Milan'a gidiyor" başlığı ile verirken, La Republica Gazetesi, "Floransa'ya tokat, Terim Milan'a gidiyor" başlığını attı.




Kağıda basmak için tıklayın.

Jardel böyle istedi
Galatasaray Antalya Turnuvası'ndaki son maçında Alman rakibi Werder Bremen'i Brezilyalı yıldızının 2 golüyle rahat geçti.
YAYIN YOKSA LİG DE YOK
TV'den naklen yayın ihalesinin ertelenmesi kulüpleri zor durumda bıraktı. Cavcav liglerin ertelenmesini istedi. Başkan Ulusoy, 10 gün içinde yeni ihalenin yapılacağını söyledi.
Trabzon İvan'a çare arıyor
Trabzonspor'da Polonyalı futbolcu Ivan Thomas'ın sıkıntısı yaşanıyor. Bordo-mavililer'in teknik patronu Sadi Tekelioğlu, 3 sezonda PSV formasıyla sadece bir maçta forma giyen İvan'ı istemediğini açıkladı. Yönetim, Mehmet Ali Yılmaz döneminde menecer aracılığıyla transfer edilen Polonyalı futbolcuyu göndermek için çare arıyor.
Trabzonspor'un sıkıntı çektiği sol kulvarı sağlamlaştırmak için alınan ancak sol ayağından çok sağ ayagını kullanan İvan'a transfer taksiti olarak 350 bin dolar ödeme yapıldığı ortaya çıktı. Diğer yandan Polonyalı futbolcu ile yapılan sözleşmede tazminat maddesi bulunduğu ve İvan'ın tazminatını almadan gitmeye yanaşmadığı öğrenildi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...