T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

H A Y A T
Körfez'de bir huzur beldesi

Bir tabiat harikası olan Balıkesir'in Edremit ilçesi Güre beldesi, bugünlerde tatilini huzur içinde geçirmek ve sıhhat depolamak isteyen 'seçici' tatilcilerin akınına uğruyor.

Balıkesir'in Edremit ilçesi Güre Beldesi'nde kurulan Köfrez Tatil Beldesi, kaplıca keyfi ile, pırıl pırıl bir denizin serinliğini birarada yaşamak isteyenlere çok iyi bir alternatif sunuyor. Antik çağların ünlü dağı İda'nın, bugünkü adıyla Kaz Dağları'nın eteklerinde bulunan Güre Kaplıcaları Köfrez Tatil Beldesi tatilcilerin uğrak yeri oldu. Körfrez Gayrimenkul A.Ş.'nin 3 katlı 200 adet villa tipi devremülkünü tercih eden tatilciler, Edremit-Güre'de son derece temiz bir sahile sahip. Alp Dağları'ndan sonra dünyanın ikinci büyük oksijen deposu olarak adlandırılan bu beldeden devremülk alamayanlar için de aynı anda ortalama bin kişiye tatil yapma imkanı sunan bir otel hizmet veriyor.

Tatilciler için herşey düşünülmüş

Tatil merkezinde ATM hizmetleri, spor alanları, özel olarak donatılan sağlıklı yaşam merkezinde ise, matrix terapi, dondurma tekniği ve şok terapi seansları, balneoterapi, vücut metabolizmasını stabilize etme ve iyiliştirme, aquagym, inhalasyon tedavisi, aroma terapi, zayıflama yosun kürleri, yabani çiçek ve bitki tedavisi, elektro terapi, yosunlu çamur tedavisi, tuzlu kaynak su tedavileri, fango mud banyo tedavisi, kneıpp-water, thalassoterapi, parafin tedavi, temel cilt bakımı gibi sağlık hizmetlerinden de yararlanılabiliyor.

İŞİN SIRRI: GÜLERYÜZ, TATLI DİL

Körfez Tatil Beldesi'ne düzenlenen iki günlük basın gezisi, Yedi Renk tarafından organize edildi. Yedi Renk'in danışmanı Hüseyin Öztürk, misafirleri için gereken herşeyi yaptı. Müşteri İlişkileri Direktörü Arzu Karamanlı'nın her yerde hazır ve nazır ilgisi sayesinde, yolculukta sorun çıkmadı. Körfez Tatil Beldesi Genel Müdürü İbrahim Atış ideal bir evsahibiydi. Halkla İlişkiler Sorumlusu Didem Benli'nin yüzünden tebessüm hiç eksik olmadı. Herşey güzeldi.. Ama, evsahiplerinin güleryüzü, misafirlerin bu seyahatte gördükleri şeylerin en güzeliydi..

 
Saplantı, depresyona yol açıyor
En sık görülen saplantılar, 'kirlenme, bulaşma korkusu. En sık görülen kompülsiyonlar ise, yıkanma ve tekrar tekrar yapma, kontrol etmek.
Çocuğunuzu okula hazırlayın
Öğretmenin ilk başta sergilediği tutum, çocuğun okul hayatının şeklini değiştiriyor. Kendine güveni olmayan çocuk, okulda yardım olmadan güvenini geliştiremiyor.
TAMOXIFEN KANI PIHTILAŞTIRIYOR
Bilim adamlarının Tamoxifen adlı kanser ilacı üzerinde yaptıkları araştırmaların, bu ilacın göğüs kanseri riskini önemli ölçüde azalttığını, ancak kanda pıhtılaşma oranını iki kattan fazla artırdığını ortaya koyduğu açıklandı. İngiliz gazeteleri, sonuçları Lancet adlı tıp dergisinde yayımlanan araştırmaya geniş biçimde yer verirken, bilim adamlarının özellikle, ameliyat sonrası dönemlerde ve uzun süre hareketsiz kalınan uçak yolculuklarının ardından ortaya çıkabilecek pıhtılaşmaya bağlı damar tıkanıklıklarına dikkat çektiklerini duyurdu.
14 Eylül 2002
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Reklam Tarifesi
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED