T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
FENER LİDERLİK GÖRDÜ

Rakibi karşısında kötü oynamasına rağmen maç fazlası ve gol averajı ile bu sezon ilk kez tahta oturdu.

İstanbulspor karşısına sürpriz bir kadro ile çıkan Fenerbahçe'de Lorant, uzun süredir oynamayan Abdullah ve Mustafa Doğan'ı sahaya sürdü. Antreman havasında geçen ilk yarının heyecan veren tek pozisyonu 25. dakikada Revivo'nun İstanbulspor kalesine şandellediği toptu. Pozisyonda Saffet kafa ile topu kornere çeldi. Orta alanda didişme ve pas hataları ile dolu oyunun ne Fenerbahçe, ne de İstanbulspor'a yarayan tarafı vardı. Devre golsüz bitti.

SAFFET UYANDIRDI

Fenerbahçe, maçın 70. dakikasına kadar taraftarını uyuttuğu oyununu Saffet'in kendi kalesine attığı golle uyandırdı. 71. dakikada Hakan Bayraktar sağdan ortaladı, kale önündeki yüksek topu kaleci Ali, göğsünden sektirince Saffet'e çarpan top gol çizgisini geçti. Hamle yapan Tuncay dokunamadı: 1-0. Golden sonra tempo kazanan oyunun 77. dakikasında Yusuf, şık çalımlarla girdiği rakip ceza alanında oldukça çaprazdan plaseledi ve Fenerbahçe'nin 2. golünü attı: 2-0. İstanbulspor'un farkı kapatmak için geliştirdiği son dakika pozisyonundan gol çıkmayınca karşılaşma bu sonuçla bitti: 2-0.

Ariel Ortega kampı terketti

Hafta başından bu yana grip olduğu için antremanlara çıkmayan, bu nedenle teknik direktör Werner Lorant tarafından 11 alınmayan Ortega "Ben hazırım. Yedek soyunmak istemiyorum" diyerek Alman hocaya rest çekip kampı terk ettiği bildirildi. Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir, Ortega kriziyle ilgili olarak teknik heyetin raporu doğrultusunda konunun görüşüleceğini söyledi. Bu arada Fenerbahçe'de Abdullah 76, Revivo ise 42 gün sonra sahaya 11'de çıktı. Öte yandan İstanbul ve Fenerbahçeli futbolcular sahaya "Geçmiş olsun Washington" pankartlarıyla çıktılar.

Washington taburcu oldu

Kalp damar tıkanıklığı nedeniyle operasyon geçiren Washington, dün taburcu edildi. Washington, kendisini yüzde yüz olmasa da çok iyi hissettiğini belirterek, "Umuyorum, en kısa zamanda yeşil sahalara dönerek taraftarlarımızı mutlu edecek golleri atmayı sürdüreceğim" dedi. Doç. Nuri Çağlar, "Washington 6 ay top oynamazsa daha iyi olur" dedi. Washington, Aziz Yıldırım'a, ziyarette bulunan ve mesaj gönderen futbolcu arkadaşlarına, yöneticilerine, Beşiktaş, G.Saray, Trabzons, A.Gücü ve G.Birliği kulüp başkanlarına teşekkür etti.

Spor Yazarları
Ahmet Bıyıklı : Mahmut Kulein :
Sancılı galibiyet İbo-Ukrayna
 
Kartal fırtınası
Lig ve Avrupa'da önüne geleni deviren Beşiktaş'ın teknik direktör Lucescu yönetiminde 18 maçtır bileği bükülmüyor.
ASLAN'IN YARISI EVDE KALDI
Ankara'ya 6 as oyuncusundan yoksun olarak gittiler. Hakan, Baliç, Christian, Ayhan, Batista ve Ergün forma giyemiyecek.
Trabzon'da işler tıkırında
100 milyar liralık prim Bordo-mavili futbolculara ilaç gibi geldi. Kadrodışı bırakılan Bushi kulüpten ayrılacağını açıkladı.
Denizlispor'un gururu
Yeşil-siyahlı camia, geçtiğimiz yıl 2. ligde oynayan oyunculardan oluşturulan kadroyla UEFA Kupası 3.turunda Fransa'nın 96 milyon dolarlık takımı Olimpic Lyon'la dişe diş mücadele etmenin gururunu yaşıyor.
Efsane potalara veda ediyor
NBA'in efsane oyuncularından Michael Jordan, ilkbaharda basketbolu bırakacağını açıkladı.
G.ANTEP VURUCU TİM
Trabzonspor ile oynayacağı maça çok ciddi hazırlanan Gaziantepspor rakibini puansız göndermek istiyor. Rakiplerinin de kendileri gibi ligin üst sıralarını hedeflediğini dile getiren Romen hoca, "Trabzon maçı 6 puanlık bir maç. Bu nedenle rakibimizi yenip üst sıralara tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz" dedi. Öte yandan sakatlıkları devam eden Preko, Maxim ve Halit ile kadro dışı bırakılan Mustafa Şahintürk'ün Trabzonspor maçında yer alamayacağı bildirildi.
30 Kasım 2002
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Ramazan| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED