AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
İYİ OLAN KAZANSIN

Asmalı Konak'tan boşalan yere oturan Kurşun Yarası, bugün başlıyor. Geçtiğimiz kışın sevilen dizilerinden Ekmek Teknesi ve Kınalı Kar da izleyiciyle buluşurken, Şarkılar Seni Söyler eskilerle kıyasıya rekabete giriyor.

EKMEK TEKNESİ

Geçtiğimiz yılın en sevilen dizilerinden birisi olan ve oldukça yüksek reyting toplayan Ekmek Teknesi de, yeni bölümleriyle bu haftadan itibaren izleyici ile buluşmaya başlıyor. Savaş Dinçel, Sermin Hürmeriç, Peker Açıkalın, Mehtap Bayrı, Esin Civangil, Ekin Türkmen ve Melike Güner gibi oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, yeni sezonda izleyenlere alaturka hikayeler anlatmayı sürdürecek.
Atv / 20.30

KURŞUN YARASI

Ünlü Çökertme türküsünün öyküsünden esinlenerek senaryolaştırılan bir Ege masalı olan Kurşun Yarası, bu sezon Asmalı Konak'tan boşalan yere oturuyor. Berdan Mardini, Gerçek Büyüksağlar ve Bülent İnal'ın rol aldığı Kurşun Yarası, 1900'lerin başında geçen bir Ege masalı. Dizinin konusu ise kısaca şöyle: Kendi halinde küçük bir kasaba görünümünde olan Bodrum'un koyları, Ege adalarına yapılan kaçakçılığın merkezidir. Halil de kaçakçılık işine bulaşanlardan biridir. Onu bu yola borcunun altından kalkabilmek için çok sevdiği kardeşi Zeliha'yı borçlusuna vermekten başka çare görememesi itmiştir. Gülsüm'ü görür ve ona âşık olur.
Atv / 21.45

ŞARKILAR SENİ SÖYLER

Deniz Akkaya ve Kerem Alışık'ın başrollerini paylaştığı ekranların yeni dizilerinden Şarkılar Seni Söyler'in bu bölümünde ise, Ferhat yazdığı sahte mektupla Semahat'i mutlu etmiştir etmesine ama etkisi kısa sürer. Semahat oğlundan gelecek ikinci mektubu hasretle beklemeye başlamıştır. Ferhat, Yavuz'un Ayten'e olan ilgisini farketmiştir. Ayten gece dışarı çıkmak için duraktan taksi çağırır ve tabi ki Yavuz gider, ancak hevesi kursağında kalır. Çünkü Tarık birden gelir ve Ayten'i götürür. Hayri Rıza'ya Ayten'in dedikodusunu yapar. Bunu fırsat bilen Rıza Ayten'in evine gider. Ama yüz bulamaz. Ayten Rıza'nın eşi Hürmet'le yakınlaşır. Onu çiçek yapıp satmaya teşvik eder ancak Rıza'nın tepkisi ile karşılaşır.
Show TV / 20.30

KINALI KAR

Geçtiğimiz sezonun sevilen dizilerinden Kınalı Kar da ekrana bugün merhaba diyen dizilerden. Bu ilk bölümde, Nazar, Ali'den olan oğlunu Cabbar'ın oğluymuş gibi büyütmektedir. Cabbar, Efe'yi kendine benzetmeye çalışmaktadır. Ali, aşkını kalbine gömüp Ece ile evlenmiştir. Hanım ve Bey ise, boşanmıştır. Cabbar'ın öğretmen olmak istemesine sinirlenip azarladığı Efe evden kaçar.
Kanal D / 22.00

 
TRT haberleri de artık 19.30'da
TRT bugünden itibaren ana haber bültenini yarım saat öne alıyor. Uzun süredir özel televizyon kanallarıyla rekabet edebilmek için dizi film politikalarında değişiklikler yapan TRT, hemen bütün özel televizyonların anahaber bülteninin 19.30'da ekranlara gelmesinden dolayı, onlarla rekabet edebilmek için anahaber bültenini yarım saat öne aldı.
Trt 1 / 19.30

Kültür-sanatın 'Afiş'inde olanlar
Güner Özkul'un sunduğu Afiş adlı kültür-sanat programı bugün start alıyor. Gündemde olan gösterileri, sergileri, yarışmaları, oyunları, sanat tartışmalarını ekrana getirecek olan Afiş, kültür sanatın renkli dünyasında yaratıcıların peşinden giderek başarıları, hayalleri, sorunları izleyenlerle buluşturuyor.
Cnn Türk / 18.30

Kritik Güç
Ajanı Nick, ABD Başkanı'nı koruduğu dönemde kazara ölen bir genç kızın cesedin saklanmasına yardımcı olur. Zaman geçer. Seçimlerden birkaç hafta önce, olan biteni halen içine sindiremeyen eski ajan, eski partneriyle görüşür ve konu yeniden gündeme gelir.
(Executive Power)
Yön: David L. Corley
Oyn: Craig Sheffer, Andrea Roth, Joanna Cassidy, Denise Crobsy, John Heard
Türü: (1997/Gerilim)
TV8 / 21.00
15 Eylül 2003
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED