T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
E K O N O M İ 3 ARALIK 2005 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Yeni 10 $ 2006'da geliyor

ABD Hazine Bakanlığı ve Merkez Bankası tarafından dün yapılan açıklamada, Yeni Tasarımlı 2004 Serisi 10 dolarlık banknotların 2 Mart 2006 tarihinde piyasaya sürüleceği açıklandı. Merkez Bankası bu tarihte ticari bankalar aracılığıyla yeni banknotları halka dağıtmaya başlayacak. Yeni banknotlar öncelikle ABD'de tedavüle sürülecek.


Uzanların tüfeği 35 bin YTL

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Uzan, Bilgin ve Balkaner ailelerinin silahlarını sattı. Çoğunluğu Ali Avni Balkaner'den haczedilen ve toplam muhammen bedeli 142 bin 170 YTL olan silah, tüfek ve bıçaklar, toplam 230 bin YTL'ye ihale edildi. İhalede Hakan Uzan'a ait Colt marka yivli av tüfeği 12 bin YTL'den ihaleye çıktı. Tüfek, çekişmeli geçen fiyat artırımı sonrasında 35 bin YTL'ye satıldı.


SSK'dan isteğe bağlı sigortalılara kolaylık

SSK'ya isteğe bağlı sigorta primi ödeyen sigortalıların, primlerini otomatik ödeme ve internet bankacılığı yoluyla ödeyebilmeleri için çalışma başlatıldı. Halen 4 bankanın yürüttüğü uygulamaya diğer bankalar da dahil edildiğinde 278 bin 301 sigortalı banka kuyruklarından kurtulmuş olacak.


NEMA ÖDEMELERİ
8. TAKSİT ÖDEMELERİ 8 ARALIK BAŞLAYACAK

Hazine, Zorunlu Tasarruf nema ödemelerinin 8'incisine ilişkin ödemelerin 8 Aralık'ta başlayacak. Kişisel başvuru sahiplerine paraları teşvik hesap numarasının son hanesi 9 olandan başlanıp 10 günde sırayla ödenecek.


POSTA EYLEMİ
EMEKLİ-SEN SİYASİLERDEN ÇÖZÜM TALEBİNDE BULUNDU

Emekli-Sen üyeleri, emeklilerin sorunlarını içeren dosyayı, posta yoluyla Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı ve Başbakan'a gönderdiler. Sendika Başkanı Veli Beysülen, "Umarız çözüm noktasında gerekli adımlar atılır" dedi.


İŞ KADINLARI
BALKAN KADIN DERNEKLERİ KOALİSYON KURDU

''Balkan İş Kadını Dernekleri Konferansı'', İstanbul'da başladı. KAGİDER Başkanı Meltem Kurtsan öncelikle Balkan İş Kadını Dernekleri Koalisyonu, daha sonra da ülkeler bazında bu koalisyonların kurulmasını hedeflediklerini söyledi.


OTOMOBİL
FORD, yeni Fiesta ve Fusion'u tanIttI

Ford Otosan Genel Müdürü Turgay Durak, yeni Fiesta ve Fusion'u İstanbul'da tanıttı. Fiesta ve Fusion 1.4 litre TDCi motor seçeneğine ek olarak sunulacak yeni nesil 1.6 litre 90 PS TDCi motor seçeneği ile yakıt ekonomisinde beklentileri artıracak.


BAHÇEŞEHİR'E YENİ UpHill COURT

Varyap Varlıbaşlar ve Teknik Yapı Ortak Girişimi, Batı Ataşehir'de inşa edilen UpHill Court, projesini Avrupa yakasındaki müşterilerinden gelen talep üzerine Bahçeşehir'de hayata geçirecek.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi