T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
A K T Ü E L 5 ARALIK 2005 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
'Ekranda dekolte istemiyoruz'

Vatandaşlar Alo RTÜK 178 Şikayet Hattı'na kasım ayında en çok sunucuların ve program hosteslerinin dekolte kıyafetlerini şikayet etti. Star TV'de yayınlanan 'Ha Babam De Babam', ATV'de yayınlanan 'Ya Şundadır Ya Bunda' ve 'Canlı Canlı' programlarını RTÜK'e şikayet eden vatandaşlar, rahatsızlıklarını şöyle dile getirdi: "Canlı Canlı programının sunucusu gençlerin ahlakını bozacak şekilde giyiniyor. Mehmet Ali Erbil'in yaptıkları izlenebilecek gibi değil. Mümkünse daha edepli bir program haline getirilsin."

  • ANKARA (ANKA)


    Televizyonun aileye etkisi araştırılacak

    Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, önümüzdeki yıl başlatacağı 'Televizyon ve Aile Araştırması' ile bir yandan Türk ailelerinin, televizyon yapımları ile ilgili beklenti ve taleplerini ortaya koyarken, diğer yandan mevcut yapımlarda sunulan aile imajı ve yapılarını resmedecek. Birinci aşamada yayın analizi yapılacak. İkinci aşamada, incelenen yayınların hedefi konumundaki ailelerin televizyon izleme alışkanlıkları, yayınlar hakkındaki tutum ve kanaatleri, beğenileri, şikayetleri, beklentileri ortaya koyulacak.

  • ANKARA


    ONASSİS'İN torunu evlendi

    Yunanlı armatör Aristotle Onassis'in varisi Athina Roussel Onassis, Brezilyalı binici Alvaro Afonso de Miranda İle evlendi. Dedesinden kalan 2.7 milyar dolar mirasla dünyanın en zengin kadınları arasına giren 20 yaşındaki Onassis ile Miranda'nın 5.5 milyon dolara mal olan dügünü Brezilya'da yapıldı. Miranda'nın "servet avcısı" olduğu yönündeki yorumlar nedeniyle çift gizli evlilik sözleşmesi yaptı.

  • SAO PAULO


    Kocasını evden attı

    Britney Spears, kocasi Kevin Federline'i evden attı. The Sun Gazetesi'nde yer alan haberde, şarkıcının eşiyle arasının oğulları Sean Preston'un doğumundan sonra bozulmaya başladığı, önceki gün kocasını evlerinin bahçesinde içkili ve uyuşturucu içerken gören genç şarkıcının kocasını evden kovduğu belirtildi. Spears'ın arkadaşları Federline'ın sürekli şarhoş olduğunu, bu durumun genç şarkıcıyı üzdüğünü söyledi.


    Uygurlu Rabia'nın özgürlük mücadelesi

    Amerika'da yaşayan Uygur asıllı 47 yaşındaki Rabia Kader, Çin yönetimini, Uygur Müslüman azınlığın haklarını ihlal ettiği için uluslararası mahkemede yargılatmak istiyor. 20 yaşından beri Doğu Türkistan'daki Müslümanların hakları için mücadele veren, bu nedenle 5,5 yıl hapis yatan Rabia Kader'in 11 çocuğundan 5'i Çin yönetimi tarafından rehin tutuluyor. Uygur halkı için savaş verdiğini belirten Kader, "Dünyanın hiç bir ülkesinde Doğu Türkistan'daki kadar insan katledilmiyor. Sorgusuz sualsiz tutuklanıyor ve işkenceye uğruyor. İnsanlarımız yurtlarından ediliyor. Yıllardır inanılmaz bir vahşetle yaşıyoruz" diye konuştu.


    Sirk kaplanı kol kopardı

    Madrid yakınlarında kurulan Nevada sirkinin iki dişi Bengal kaplanı, önceki akşam kafeslerine kolunu sokan Rumeni yakalayıverince olanlar oldu. 30 yaşındaki Rumenin sağ kolunun dirseğinden koptuğu ve kimliği açıklanmayan adamın ağır yaralı olarak tedavi altına alındığı belirtildi. n İSPANYA


    İngiliz vekiller zam istedi

    İngiltere'de milletvekillerinin, Avam Kamarası başkanlığından ortak talepte bulunarak, maaşlarına enflasyonun 10 katı, yani yüzde 22 oranında artış istedikleri öne sürüldü. Halktan gelebilecek tepkiler nedeniyle gizli tutulan zamla vekillerin maaşı en az yılda 72 bin sterlin olacak

  • LONDRA


    Cezalara doğum günü affı

    Tayland hükümeti, Kral Bhumibol Adulyadej'in doğum günü dolayısıyla, çoğu para cezalarını ödeyemediği için cezaevine giren 1000 dolayında yoksul mahkumun borçlarını ödedi. Tayland Başbakanı Thaksin Şinavatra, bu kişilerin, Kral'ın 78. doğum gününün ödülü olarak serbest bırakılacağını söyledi.


    Burası Çin

    Benzerlerine Türkiye'de sık sık rastladığımız bu fotoğraf Çin'de çekildi. Reuters kamerasına takılan Çinli genç kucağındaki tabloyla önünü görmeden seyahat ediyor.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi