T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
E K O N O M İ 18 ARALIK 2005 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Bridgestone'dan hava durumu

Bridgestone'un internet sitesinden "hava durumu programı"nı bilgisayarlarına yükleyenler, bütün bir gün boyunca istedikleri her an, bilgisayarlarının masaüstünden sadece bir "tıkla" 3 günlük hava durumu bilgisine kolaylıkla ulaşabilecekler.


Opet'in motorini Continental hediyeli

OPET'ten motorin olan sürücüler topladıkları puanlarla elde ettikleri 125 YTL'lik indirim çekini Continental veya Barum marka lastik satın aldıklarında kullanabilecekler. Kampanya 30 Haziran 2006 kadar tüm yurt genelinde OPET akaryakıt istasyonlarında uygulanacak.


D-Max'lar aksesuar hediyeli

Katagorisinde 2005 yılında da İngiltere'nin en prestijli ödülünü ikinci kez alan, Japonya'da ise 'En İyi Dizayn Ödülü'ne layık görülen Isuzu D-Max'ta aksesuar hediyeli kampanya başlatıldı. Kampanyada D-Max 4x4 modellerde krom yan basamaklar, arka havuz koruması, havuzda roll bar ve paspaslar hediye. 4x2 çift kabinlerde ise bütün bu aksesuarlar ile birlikte ön panjur koruyucusu hediye olarak veriliyor.


Suzuki 'Alto'da son kampanya

Suzuki'nin A segmentinde öne çıkan modeli Alto, 17.924 YTL'den 16.500 YTL' ye çekilen fiyatıyla cazibesini biraz daha artırdı. ABS, çift hava yastığı, klima, merkezi kilit sistemi, immobiliser, halojen farlar, ışıklı anahtar unutma uyarısı, kapı içi çelik barlar Suzuki Alto'nun standart donanımı içerisinde yer alıyor.


Motosiklet tutkunlarına

BMW Rider Academy, motosiklet sürüş programlarında yer almak isteyen herkese, Aralık ayı süresince %28 ile %38 arasında değişen oranlarda indirim sağlıyor. Kampanya ile "Başlangıç + A2" sürüş programı 420 Euro yerine 300 Euro'ya alınabilecek.


Fiat Idea'ya ödül yağmuru

Arjantin'in en önemli otomobil dergisi olan Auto Test Magazine tarafından düzenlenen "Mejor Auto Mercosur 2006" ödülünü Fiat Idea açık farkla kazandı. Idea, kıtanın diğer büyük ülkesi Brezilya'da da otomotiv gazetecileri tarafından da "2006 Yılının En İyi Otomobili" seçildi.


Citroen'den eğitim merkezi

Citroen, yeni eğitim merkezini İstanbul Dudullu'da hizmete açtı. Merkezde Citroen'in Fransa'daki merkez eğitim binasında yer alan sisteme paralel olarak son model araçlardan oluşan geniş bir eğitim parkı, EXXO TEST arıza arama sistemi de bulunuyor.


2500. Sultan yollara çıktı

Otokar'ın, küçük otobüs pazarı için ürettiği Sultan markasının 2500'ncüsü üretim bandından indirildi. Sakarya tesislerinde düzenlenen törenle 2500'üncü Sultan, Bosna'ya ihraç edildi. Otokar, uluslararası pazarlarda da Navigo ismiyle boy gösteriyor.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi