AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Hakan'a saygım var

G.Saray Teknik Direktörü Gerets, şampiyonluk yarışındaki en büyük rakipleri olarak F.Bahçe, Kayseri Erciyes ve Sivas'ı gösterdi. F.Bahçe'nin Avrupa'da başarılı olmasını dileyen Gerets, "Yeni transfer istemem futbolcularımı satmak olur" diye konuştu.

'ANADOLU'YA DİKKAT'

Farklı Trabzonspor galibiyeti sonrası takımıyla ilgili olarak ayrıntılı açıklamalarda bulunan G.Saray Teknik Direktörü Eric Gerets, lig maratonunda Anadolu takımlarının sürpriz çıkış yaptığını, gelecek haftalarda onlara karşı daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

'F.BAHÇE İYİ TAKIM'

Gerets'in açıklamaları şöyle: "Ligde şu anki rakiplerimiz F.Bahçe, Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor. Ancak sezon sonu şu anda bulunduğumuz yerde olursak, bizi kimin kovaladığı önemli değil. Puan kaybetmek istemiyoruz ama F.Bahçe çok iyi durumda. puan farkını her an kapatabilir."

'KADROM YETERLİ'

"Elimdeki kadroyla da iyi işler yapıyorum. Şimdi transfer istesem futbolcularıma güvenmediğim anlamına gelir. Oysa onlara sahip çıkmalıyım. Onları satmam."

'HAKAN NİYE SUÇLANIYOR?'

"Hakan Şükür'ün sürekli eleştirilmesi yanlış. O Türkiye'deki en büyük oyuncu. Oynasa da oynamasa da takım kaptanı. Ona herkesin saygı duyması gerekiyor. Hem futbolcu hem kişiliğiyle bunu hak ediyor. PSV'deyken onu almak istemiştim. Ama menajeri benimle görüşmek istemedi. Her hoca onunla çalışmak ister."

'REKABET OLMASI ŞART'

"Avrupa'da F.Bahçe'den daha çok G. Saray tanınıyor. Çünkü kupalar kazandı. Ama dünyanın her yerinde buradaki rekabet var. Bu da futbolu güzelleştziriyor. F.Bahçe ile rekabetimiz olması gereken bir şey. Yurt dışındaki maçlara gelince, F.Bahçe'nin başarılı olmasını ve Türkiye açısından Şampiyonlar Ligi'nde iyi yerlere gelmesini istiyorum."

'CANAYDIN'I SEVİYORUM'

"Takımdaki tüm futbolcuları seviyorum ama Uğur oğlum gibi. Belki de benimle aynı yerde oynadığı için onunla ayrı ilgileniyorum. Başkan Canaydın'la da ilişkilerim çok iyi. Kendisini çok seviyorum. 2+1 yıllık sözleşmem var. Bittiğinde de şimdiki gibi memnunsam bunu uzatabilirim."

BAŞKAN MAÇA GELMİYOR

Konya'daki hakem skandalını protesto etmek için maça gelmediği açıklanan ancak bununla birlikte taraftar tepkisini de düşünüp evde kaldığı belirtilen Özhan Canaydın, bir süre daha statta olmayacak. G.Saray Başkanı'nın, Tromsö maçı sonrasındaki tepkilerden rahatsız olduğu ve protestolar bitinceye kadar maçlara gelmeyip evinde televizyondan izleyeceği öğrenildi.

Protestoya ceza geliyor

G.Saray, Beşiktaş ve Trabzon ceza kuruluna verilecek. F.Bahçeli Anelka'nın elle attığı golü protesto için önceki gün maçlara aynı protesto pankartıyla çıkan G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor ceza kuruluna sevk edilecek. Futbol Federasyonu yetkilileri, "El değmemiş, temiz bir lig istiyoruz" yazılı pankartlar taşıyan kulüplerin, ligler statüsünün 18. maddesini ihlal ettiğini belirtti.



4 Ekim 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED