AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R

Genç milliler 3 ödül kazandı
PERU'daki Gençler Dünya Şampiyonası'nda son maçta Hollanda'ya 2-1 yenilerek Dünya 4.'sü olan Genç Milliler 3 ödül kazandı. Millilerin yıldızı Nuri, "Gümüş Ayakkabı ve Bronz Top" ödülünü, Tevfik ise Bronz Ayakkabı ödülünü kazandı. Turnuvada şampiyonluğu Brezilya'yı 3-0 yenen Meksika kazandı.

 Beşiktaş'ın UEFA'daki grubu belli oluyor
UEFA Kupası'nda grup maçlarının kurası bugün İsviçre'nin Nyon kentinde saat 13.00'te çekilecek. Kura çekiminde, 40 ekip 5'erli takımdan toplam 8 grupta toplanacak. Takımlar 2'si içerde 2'si deplasmanda olmak üzere 4 maç yapacak ve grubunu ilk 3 sırada tamamlayan ekipler 3. tura yükselecek.

 Metin Yıldız gitti Giray Bulak geliyor
Çaykur Rizespor, teknik direktör Metin Yıldız ile yollarını ayırdı. Kulüp genel kaptanı Yılmaz Zehiroğlu, Ankaragücü yenilgisi sonrası Metin Yıldız ile yolları ayırdıklarını söyledi. Yeşil-mavili kulübün gündeminde, Denizlispor'dan ayrılan teknik direktör Giray Bulak'ın olduğu öğrenildi.

 Arnavutluk maçı İsrailli Jakov'un
Ümit Milli Futbol Takımı'nın, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Arnavutluk ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. 11 Ekim'de Lushnja kentinin Roza Haxhiu Stadı'ndaki maçı, İsrail Federasyonu'ndan Haim Jakov Shabtai Nahmias ile Abed Alramili hakem üçlüsü yönetecek.

 'Nihat-Kovaçeviç öldürücü ikili'
Nihat Kahveci, İspanyol basınında beğeni topluyor. Betis ile berabere kalan Sociedad'ta etkili bir oyun sergileyen Nihat, gol atamadığından "şanssız'' olarak değerlendirildi. Elmundo ''Nihat-Kovaçeviç öldürücü bir ikili'' ifadelerine yer verirken, As da, ''Eski günlerine dönüyor" yorumunda bulundu.

 Güreş'e olimpiyat garantisi verildi
Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Jacques Rogge, "Güreş branşı olimpiyatlarda yer almaya devam edecek'' diyerek, güreşin olimpiyat oyunlarından çıkarılacağı tartışmalarına son noktayı koydu. FILA sitesine açıklamalarda bulunan Rogge, güreşten çok hoşlandığını da açıkladı.

 Roger Federer zirveyi garantiledi
Tayland Açık Tenis Turnuvası'nda şampiyon olan İsviçreli Roger Federer, yıl sonuna kadar erkeklerde zirvedeki yerini garantiledi. Dünya sıralamasında 1 numarada yer alan Federer, Tayland Açık ile birlikte bu yıl ki 11. şampiyonluğunu kazandı. Federer'in takipçisi 853 puanla İspanyol Nadal oldu.

 Marmaris'te Fener şampiyon
Bu yıl ilk kez düzenlenen Marmaris Voleybol Turnuvası'nda şampiyonluğu Fenerbahçe kazandı. Sarı-lacivertli takım finalde Marmaris Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek birinci olurken, Fenerbahçe'nin ardından turnuvada ikinciliği Beşiktaş, üçüncülüğü ise Galatasaray elde etti.



4 Ekim 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED