AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
Y A Z A R L A R
Gömlek vakası!

Kaya Çilingiroğlu, adı Ferrari Feraye'ye çıkan kızla görüntülendi, Türkiye'de gündem değişti. Olay Hülya Avşar'ın boşanmasına kadar gitti. Bu görüntüleri çeken Can Tanrıyar'ın ekibiydi. Cumartesi günü Can ile beraberdik. Pazar akşamı Pazar Keyfi programında yayınlanmak üzere, Feraye-Kaya görüntülerinin nasıl elde edildiğini, perde arkasını izleyiciye sunmak üzere çalışma yapıyorlardı. Yani haberin perde arkasını canlandırma ile aktaracaklardı. Kaya-Feraye çekildikten sonra, ekibi Can Tanrıyar'ı telefonla arıyor. Can o anda tatilde... İşte bu sahnenin canlandırması yapıldı. Ardından Can Tanrıyar iki gün sonra İstanbul'a dönüyor ve bandı ekibiyle izliyor. İşte bu sahnenin de canlandırma çekimleri yapılırken Can Tanrıyar "Hem tatilde, hem de iki gün sonra dönüşte yaptığımız canlandırmada üzerimde aynı gömlek olmasın..." dedi. Benden gömleğimi ödünç istedi. Verdim. Kamera karşısına benim gömlekle çıkıp, canlandırmayı yaptılar. Ardından bu çekimler pazar akşamı Pazar Keyfi'nde yayınlandı. İşte yayınlandığı anda da ilginç bir olay oldu. Petek Dinçöz, telefonla birlikte yaşadığı Can Tanrıyar'ı arayıp "Hayırdır, üzerindeki gömleği ilk kez görüyorum, senin başka bir evde gardrobun mu var?" diye sorguladı. Sizin anlayacağınız! ekranlar aldatma haberleri ile dolup taşarken, kadınlar da acaip hassas oldu. En ufak detayı bile hiç kaçırmıyorlar. Can soğuk terler döküp, gömleği benden ödünç aldığını söylemiş. Kendisine "Sen şimdi yandın, bu iddiayı reddeceğim" dedim.

Can şimdi elime düştü!

* * *

TRT'de Stadyum programında garip olaylar oluyor. Pazar akşamı şaşkına döndüm, neredeyse küçük dilimi yutacaktım. Sunucu Erdoğan Arıkan anons yaptı ve "Sevgili seyirciler daimi yorumcumuz Serdar Çakman, özel bir nedenden dolayı, bu akşam programımıza katılamadı" dedi. Buraya kadar herşey normaldi... İnsanların özel bir nedeni olup, mazeret bildirip, özür dileyip programa katılmama hakkını kullanması asla anormal olamazdı.

Ancak işte tam bu noktada programın diğer daimi konuklarından Bilgin Gökberk devreye girdi. Hani canlı yayınlarda siyah tişört giydiği için TRT yönetimi tarafından uyarılan Bilgin var ya, işte o Bilgin... Ve de dedi ki;

"Serdar Çakman özel bir nedenle katılamadı diyorsun. Ne özeli? Doğruyu söylesene... İnsanlar buna inanmaz"

Tüm uyarılara rağmen ısrarla siyah tişört giymeyi sürdüren Bilgin Gökberk'in bu ani çıkışı, Erdoğan'ın yüzünü allak bullak etti, canlı yayında buz gibi bir hava estirdi. Çok zor durumda kalan Erdoğan olayı toparlamaya çalıştı, "Yok bu konuya girmeyelim şimdi, Serdar Çakman'a da buradan iyi akşamlar dileyip selamlarımızı yollayalım" dedi. Bilgin yine yerinde duramadı ve "İyi o zaman ben de terkedeyim programı, sen burada tek başına sun!" karşılığını vererek ikinci darbeyi indirdi. Erdoğan nereye uğradığını şaşırmıştı. Belki de hayatının en zor canlı yayınını yapıyordu. Tekrar "Yok girmeyelim bu konuya, kem küm! " deyip yırtmaya çalıştı. İşte o anda ambulans gibi vtr yetişti, araya bant girdi.

Sahi işin doğrusu neydi?..


13 Eylül 2005
Salı
 
BEKİR HAZAR


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi |
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED