AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Sabrın sonu 3 puan

F.Bahçe Teknik Direktörü, taraftarlardan sürekli destek isterken, futbolcularına, "Panik yapmayın. Biz bu maçı kazanacağız" diye telkinde bulundu.

BEŞİKTAŞ MAÇINDAKİ GİBİ

PSV Eindhoven ile yarın çok kritik bir maça çıkacak F.Bahçe'de teknik direktör Daum, futbolcularını motive etmeye çalışırken, taraftarlara da mesaj gönderdi. Alman hoca, özellikle sabırlı olunması üzerinde durdu. Daum, taraftarlara, "Beşiktaş maçında da gördük ki, son düdüğe kadar mücadele edersek her zorluğu aşarız. Gol yiyebiliriz, atmakta gecikebiliriz ama taraftar asla umutsuzluğa kapılmayıp takımı desteklemeli" dedi.

SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK

Son ana kadar tezahüratlarla futbolcuların mücadele gücüne katkıda bulunulmasını isteyen Alman hoca, taraftara büyük sorumluluk düştüğünü kaydetti. Daum, takımından da paniklemeden oynamasını isteyip, "Sabırla mücadele edeceğiz. Sabrımızı koruyup paniğe kapılmazsak, başaracağımızı bilmeliyiz. Biz iyi bir takımız, bunu herkese gösterelim. Sabrın bize zafer getireceğini unutmayalım" şeklinde konuştu.

  • AHMET BIYIKLI

    Volkan'la konuşun

    SAVUNMAYLA TOPLANTI

    TEKNİK direktör Daum, savunmada görev yapan futbolcular Önder, Luciano, Serkan, Ümit, Mehmet Yozgatlı ile bir toplantı yaparak, özellikle arkaya adam kaçırmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

    HATALARINI SÖYLE

    Alman çalıştırıcı, kaleci Volkan'dan da savunmayı iyi izleyip, müdahalelerde bulunmasını istedi, "Arkadaşlarınla sürekli konuş, hatalarını söyle ve çekinmeden uyar" diye konuştu.

    Nobre'nin yeni görevi orta saha

    PSV TAKTİĞİ NETLEŞİYOR

    F.BAHÇE'nin Şampiyonlar Ligi ikinci maçında PSV Eindhoven'e karşı uygulayacağı sistem netleşiyor. Buna göre Kayseri maçı kadrosu bir değişiklikle sahada olacak. Sakatlığı bulunan Tuncay'ı riske atmayan Daum, onun yerine Nobre'yi takıma monte edecek. Brezilyalı futbolcu, her zamankinden farklı olarak bu kez en uçtaki adam olmayacak.

    DEVAMLI PRES YAPACAK

    Nicolas Anelka'yı tek forvet olarak rakip savunmanın arasına sokmayı hedefleyen Daum, Nobre'yi onun hemen gerisinde orta alanda değerlendirmeyi düşünüyor. Nobre, vatandaşı Alex ile birlikte hücum hattının hemen gerisinde ataklara destek verecek. Daum, Nobre'den rakip savunmaya sürekli pres uygulayıp, defans oyuncularının çıkmalarını önlemesini de istedi.

    Hakem Gonzalez'e 'Dikkat'

    F.Bahçe-PSV Eindhoven maçını, bol kart çıkarmasıyla ünlü İspanyol Mejuto Gonzalez yönetecek. Gonzalez'in yönettiği maçlarda G.Saray, St. Gallen'i 2-1 yenerken, PSV'ye 3-1 mağlup oldu. Beşiktaş ise Gonzalez yönetiminde Lazio karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Milli Takım da onunla 2002 Dünya Kupası elemeleri baraj maçında Avusturya'yı 1-0 yenerken, 2-2 biten son Danimarka maçının hakemi de Gonzalez'di.

    Tuncay'a Daum freni

    KAYSERİSPOR maçında sakatlanarak oyundan çıkan Tuncay'ın sağ kasığındaki tendon problemi, PSV Eindhoven'e karşı oynamasına engel... Genç oyuncu, buna rağmen bir devre de olsa oynamak istediğini Daum'a bildirdi ancak Alman teknik adam, "Seni riske atmak istemiyorum. Başka maçlarda da lazımsın" diyerek isteğini geri çevirdi.

     Hiddink'e göre beraberlik başarı
    1990-91'de F.Bahçe'de görev yapan PSV Teknik Direktörü Hiddink, NOS TV'ye, çok zor bir maç oynayacaklarını, beraberliğin başarı olacağını söyledi. Hiddink, "Benim zamanımdaki F.Bahçe ile şimdiki çok farklı" dedi.

     Reizeger: F.Bahçe tehlikeli rakip
    DÜN İstanbul'a gelen PSV Eindhoven bugün statta bir çalışma yapacak. Futbolculardan Reizeger, "Kalabalık ve coşkulu bir seyirci önünde Alex, Anelka gibi yıldızlara karşı oynayacağız. İlk hedefimiz yenilmemek" diye konuştu.

     Hollandalılar'ın taraftar korkusu
    PSV Eindhoven'nin resmi internet sitesi, F.Bahçe'nin Kayseri ile oynadığı maça geniş yer ayırırken, taraftara övgü yağdırdı. Anelka, Nobre, Alex ve Tuncay gibi isimlere dikkat çeken site, taraftarın maça direkt ağırlık koyduğunu yazdı.



  • 27 Eylül 2005
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Sağlık
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED