AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Başkan şikayetçi

Aziz Yıldırım, soyunma odasında futbolcular ve teknik heyeti kutlamaktan yorgun düşünce, "Ne kadar çok iyi oynayan var. Tebrik et et bitmiyor" dedi.

'ARKASINI DA GETİRİN'

PSV Eindhoven karşısında alınan farklı galibiyet sonrası yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte soyunma odasına giden F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini burada coşkulu kutlamaların arasında buldu. Futbolcular, teknik heyet ve kulüp görevlileriyle sarmaş dolaş olan Yıldırm, herkesi tek tek öperek kutladı. Başkan, bu başarının arkasının gelmesini istediğini özellikle vurguladı.

'BİZİM DERDİMİZ BAŞKA'

Yıldırım, teknik heyet, futbolcular ve görevlileri ayrı ayrı kutlarken, bir ara durdu ve yorgun düştüğünü söyledi. F.Bahçe Başkanı, "Ne kadar çok iyi oynayan var. Tebrik etmekten yoruldum, daha bitiremedim. Takımın iyi olması da sorun" diye espri yaptı.

BÜYÜK İŞ YAPTIK

Yıldırım , herkesi kahkahaya boğan esprisinin ardından, son derece önemli bir galibiyet aldıklarını ve sıranın Schalke'ye geldiğini söyledi.

Çok özel bir adam

Attığı iki gol ve verdiği bir gol pasıyla önceki günkü galibiyete damgasını vuran Alex, haklı bir gurur yaşarken, övgülerin de arkası kesilmiyor. Yerli, yabancı tüm otoritelerin övgüsünü alan yıldız futbolcu için UEFA'nın resmi internet sitesi de özel yer ayırdı. Sitede, "Alex'in Tanrı vergisi yetenekleri F.Bahçe'yi ateşledi. Türk takımı 10 kişilik PSV karşısında rahat bir galibiyet aldı" denildi. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon iki maçta 3 gole ulaşıp, 4 gollü Ronaldinho'nun ardından ikinci sırada bulunan Alex, UEFA tarafından maçın adamı olarak gösterildi.

Daum çıtayı 12 puana yükseltti

PSV galibiyeti sonrası sarı-lacivertli takımda herkes puan hesabına girişirken, Daum'a göre 10 puan toplanması gruptan çıkmak için yeterli olacak. Ancak Alman hoca, 12 puan toplayarak işi garantiye almayı hedeflediklerini söyledi. Alman çalıştırıcı, bu hedefe ulaşma yolunda Schalke ile arka arkaya oynayacakları maçların büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Hey Juventus, duyuyor musun?

Appiah, gol sonrası hareketini, Juventus'taki arkadaşlarına "Beni duyuyor musunuz" demek için yaptığını anlattı.

'DAHA İYİ OLMALIYIM'

ATTIĞI üçüncü golle PSV galibiyetini perçinleyen adam olan Stephen Appiah, dün basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Fenerbahçe'de İtalya'da başardıklarından çok daha fazlasını yapması gerektiğini söyledi.

'GOL ATMAMI İSTEDİLER'

APPİAH, gol sonrasında elini kulağına götürme hareketini ise "Juventus'taki arkadaşlarım Del Piero ve İbrahimoviç maç öncesi benden gol istemişti. Attıktan sonra onlara "Beni duyuyor musunuz" demek istedim.

'Fenerbahçe kabusu'

Hollanda basını, maçla ilgili yorumlarında yenilgiyi daha çok Hessellink'in kırmızı kartına bağlarken, Fenerbahçe'yi de övdü. De Telegraaf Gazetesi, rakibin ve maçın PSV için kabus olduğunu yazarken, De Volkskrant Gazetesi, "Hessellink'in aptallığı PSV'yi kurban etti" dedi. Algemeen Dagblad da Alex'i övdü

İtalya, Fener'I konuşuyor

F.Bahçe'nin PSV galibiyeti İtalya'da da yankı buldu. La Gazzetta dello Sport Gazetesi, "Alex, F.Bahçe'yi uçurdu. PSV duman oldu" diye yazarken, Anelka için "Müthiş" dedi.

Rota Konya'ya çevrildi

ŞAMPİYONLAR Ligi sevincini doyasıya yaşayan F.Bahçe, ligde yarın oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertli takım, bugün Konya'ya gidecek.



30 Eylül 2005
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED