AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
T E L E V İ Z Y O N
Masallar yolun
sonuna geliyor

Bütün bir sezon boyunca televizyon seyircisini ekran başına bağlayan farklı türden masallar anlatan diziler, ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Yerlerini yeni çekilmeye başlanan komedi ağırlıklı, yazlık "light" dizilere bırakmak için sona doğru saymaya başlayan diziler arasında, yaz tatilinden sonra yeni sezonda yeniden başlayacak olanlar da var, ekrana veda ecedecekler de... İki yıldır en çok izlenenler listesinden inmeyen Bir İstanbul Masalı bunlardan biri. Sondan bir önceki bölümüyle ekrana gelen Bir İstanbul Masalı bu sezon bitiyor. Bakalım yeni sezonda bu dizinin yerini dolduracak ve izleyenleri uzun süre ekran başına kilitlemeyi başarabilecek yeni bir "masal" bulunabilecek mi?

HAZİRAN GECESİ

BAŞROLLERİNDE Özcan Deniz, Naz Elmas, Burcu Kara ve Nebahat Çehre'nin oynadığı Haziran Gecesi'nde, Herkes, Yağmur'un biyopsisinin sonuçlarını beklemektedir. Zühre, Gülağa ve Veda parayı polise teslim etmesi için Basri'yi zorlarlar. Havin ne yapacağını bilemez bir haldedir. Gülağa'ya beklenmedik bir misafir gelir. Ali, Mina ve Talip kafeterya için farklılık arayışlarına devam etmektedirler. Leon ise bu işe bir çözüm bulmaya çalışır. Yağmur'a lösemi teşhisi konur. Herkes büyük bir üzüntü içindedir. Tedavi için çalışmalara başlanır. Bütün aileye biyopsi yapılması istenir. Baran gece Duygu'nun evinde kalır. Havin bunu öğrenir ve şoke olur.

EKMEK TEKNESİ

SEVİLEN dizi Ekmek Teknesi'nde ise, kanlısıyla karşılaşan Medet, kararını Nusret Baba'ya da açıp denize açılıyor. Balıkçı'yı da Memiş ile İmdat'a bırakıyor. Celal ve Ruhi ise geçmiş ilişkilerinden doktora dersleri veriyor. Doktorla dalga geçerlerken öyle akıllar veriyorlar ki, sonrasında doktoru takip edip Mürvet'i öldürmesini engellemeye çalışıyorlar. Üç bacanaklar Avni, Yunus, Korkut ise, gün boyu birbirlerinden şüphe ediyorlar. Çünkü biri eve kızlar için çiçek bırakıyor. Bahtiyar ile Kirli mısır işiyle köşeyi dönmeye karar veriyorlar. Ama işler yine birbirine giriyor.
[20.00/ SHOW]

AŞKA SÜRGÜN

MAHSUN Kırmızıgül ve Beren Saat'in rol aldığı Aşka Sürgün'de, evlenme fikri karşısında dehşete düşen Dilan kimseye görünmeden evden çıkar. Onun yokluğunu fark eden Zilan endişelenir. Civan ve Hazar'la birlikte aramaya çıkarlar. İstanbul'da ise sorunlar devam etmektedir. Bennu'nun kaçması üzerine deliye dönen Nizar bütün İstanbul'da kızını aratmaya başlar. Aramaları onu Yusuf'un amcasına götürür. Mustafa ve Asya arasındaki ilişki ise, gün geçtikçe çıkmaza girer. Asya'nın aklı karışıktır. Mustafa'yı özlemekte, ama Ferhat'a karşı koyamamamaktadır.
[20.00/ ATV]

BİR İSTANBUL MASALI

MEHMET Aslantuğ, Ozan Güven ve Ahu Türkpençe'nin rol aldığı finale bir hafta kala 70. bölümüyle ekrana gelen Bir İstanbul Masalı'nda, Kozanlar bir arada yeni hayatlarının tadını çıkarırken, Arhanlar ise Ömer'in kritik günlerinde yeniden bir araya geliyor. Ömer'in sağlık durumu kötüye gidiyor. Esma ve Turgut arasındaki yakınlaşma yeni bir boyut kazanıyor. Ve Esma, yeni kararıyla Kozanlar'ı şaşkınlığa uğratıyor. Selim ise, Esma'yla ilgili haberi duyunca şok oluyor.
[21.45/ATV]

FIRTINA HAYATLAR

KARADENİZ'den bir köy hikayesi anlatan ve Karahan Sağıoğlu, Zeynep Hürol, Perihan Savaş, Yusuf Sezgin ve Tuğba Altıntop'un rol aldığı dizide, Zihni Reis'in ölümüyle, Poyraz ailenin sorumluluğunu üstlenir. Öğretmen olan en küçük oğul Bora, babasının cenazesine gelir ve kimsenin gitmek istemediği bir köye atanmak için başvuruda bulunur.


FİLMLERDEN SEÇMELER

K-19
Rusya'nın ilk nükleer denizaltısı, okyanusa açıldığındığında denizin binlerce metre derinliklerinde gemide teknik sorunlar çıkar ve mürettebat hem gemiyi kurtarabilmek hem de büyük bir felaketi önleyebilmek için bir mücadeleye başlar. Türünün en başarılı filmlerinden sayılan K-19, cast'iyle dikkat çekiyor.
Orijinal Adı: K-19 Yönetmen: Kathryn Bigelow Oyn: Harrison Ford, Liam Neeson Türü: Gerilim / Macera
TRT 1 / 21.10

Yaşam, Uzun, Sakin Bir Irmaktır
Film, hastanede değiştirilen ve farklı aileler tarafından yetiştirilen iki bebeğin öyküsünü anlatıyor. Böylece fakir ve hırsız bir ailenin kızı olan Bernadette konforlu bir burjuva evinde büyürken, diğer ailenin oğlu Momo da fakir bir hayata merhaba der. Film 1988 yılında çekilmiş.
(La Vie Est Un Long Fleuve Tranquille) Yön: Etienne Chatiliez Oyn: Daniel Gélin, Benoit Magimel, Valerie Lalande
Cnbc-e / 22.00

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
Amerika'yı kasıp kavuran ekonomik kriz yıllarında, rüzgar nereye savurursa oraya giden Frank'in yolu, ücra bir kasabadaki bir yol kenarı lokantasına düşer. Lokanta, Cora ve ondan daha yaşlı Yunanlı kocası Nick tarafından işletilmektedir. Frank ve Cora birlik olup Cora'nın eşini öldürme planları yapmaya başlarlar.
(The Postman Always Rings Twice) Yön: Bob Rafelson Oyn: Jack Nicholson, Jessica Lange, John Colicos (1981)
TV8 / 23.00

Gecenin Rengi
New York'lu psikolog Bill Capa bir hastasının intihar etmesi üzerine kendini toparlamak üzere bir süreliğine arkadaşı ve meslektaşı Dr. Bob Moore'u ziyarete gider. Ölüm tehditleri almakta olduğunu söyleyen Moore, kısa süre sonra öldürülünce, Capa işi araştırmaya başlar.
(Color Of Night) Yön: Richart Rush Oyn: Bruce Willis, Jane March, Ruben Blades, Lesley Ann Warren, B. Dourif
ATV / 23.30

TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 639 08 85 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 413 56 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 413 51 11 atv: (212) 354 39 36 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178

 
Yakın Takip'te uygulamalı din eğitimi tartışması var
Erdoğan Aktaş'ın sunduğu Yakın Takip'e, TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tayyar Altıkulaç ile TBMM Milli Eğitim Kom. üyesi ve CHP Bursa Milletvekili Mustafa Özyurt katılıyor. Uygulamalı din eğitimi polemiğinin sürdüğü bugünlerde 'din eğitimi'nin tartışılacağı programda, Müslüman olmayanlara din eğitiminin nasıl verileceği, din derslerinin zorunlu olup olmaması ve Alevi cemaatlerinin eğitim konusundaki talepleri de var.
[ 23.40 / STAR ]

Televizyonlar, partilerin propaganda aracı mı?
Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın'ın hazırladığı 5N 1K'da, siyasi partilerin yeni propaganda aracı olarak televizyon mu kurduğu sorusunun cevabı aranıyor. Hangi televizyonların hangi partilerle bağlantılı olduğunun söylendiğinin araştırıldığı programda, televizyonların genel yayın yönetmenlerine mikrofon uzatılıyor ve bu iddialar hakkındaki düşünceleri soruluyor. Programda partilerin sözcüsü olduğu iddia edilen TV'lerin akışları, yayın politikaları, partilere nasıl baktıkları ekrana geliyor.
[ 20.00 / CNN TÜRK ]

İyiliğe ve insanlığa dair üç hikaye daha
Kalp Gözü seçme hikayelerle ekrana geliyor. Üç ibretlik öykünün ekrana geleceği programda, babasının cenazesine mirasını alabilmek için giden bir evladın hikayesi "Baba Dostu"nda, hayatta her şeyin para olmadığı üzerine kurulan öyküsüyle bir can için servetinden vazgeçen adamı anlatan "Kan" ve biri bir illetin, diğeri sefaletin pençesinde iki suçlunun kesişen yolları "Adem Küsünce" adlı hikayede ekrana geliyor.
[ 20.00 / KANAL 7 ]
6 Haziran 2005
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED