AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Yoksulluk manzaraları

Deniz Feneri, Ramazan ayının son programında Türkiye'den yoksulluk manzaralarını ve bayram öncesi yeşertilen umutları ekrana taşıyor.

Deniz Feneri bu hafta Zeytinburnu'nda kurulan Ramazan Sokağı'ndan canlı yayınlanıyor. Ramazan ayının son programında bayram öncesi yeşertilen umutların ekrana geleceği programda, Türkiye'de ve Pakistan'da yapılan yardım çalışmaları aktarılacak. Programda ayrıca, bir kilimden başka bir eşyası olmayan bir çift ve hasalıklarla mücadele eden ailenin hikayesi ve Türkiye'den yoksulluk manzaraları ekrana gelecek. Nergis ve Şaban 6 ay önce evlenmişler. Evlendikten sonra İstanbul'a gelmişler. Şaban, bir konfeksiyon atölyesinde çalışıyor ama kazandığı para ihtiyaçlarını karşılamıyor. Birlikte kaldığı kardeşinin köye geri dönmesiyle de ev eşyasız kalmış. Şaban ve Nergis çiftinin elinde sadece düğünde hediye edilen bir kilim kalmış. 6 aylık hamile bir eş ve bir kilim. Gamze Gözalan'ın izlenimleriyle ailenin durumu ve aileye yapılan yardımlar Deniz Feneri'nde ekrana gelecek. Adem, kardeşleriyle birlikte açtığı konfeksiyon atölyesini iflastan dolayı kapatmış. Üzüntü ve sıkıntı nedeniyle hastalanan Adem, 4 aydır işsiz. Ayağındaki rahatsızlık çalışmasına mani oluyor. Doktorların önerdiği fizik tedaviye ise geçim sıkıntısından ötürü gidemiyor. Eşinin guatr rahatsızlığı var. 3 çocuğundan en büyüğü olan Tuğçe trafik kazası geçirmiş, tedavi edilmiş fakat kontrole gidememiş. 7 yaşındaki Tuğba ise okula gitmek istiyor. Deniz Feneri hayırseverlerin katkılarıyla aileye elini uzatıyor.
[23.15/KANAL 7]


İki ibretlik hikaye: Arif ve Okumak
Sunuculuğunu Reha Yeprem'in yaptığı, Sırlar Dünyası'nın bu akşam yayınlanacak bölümünde "Arif" ve "Okumak" isimli iki drama izleyiciyle buluşuyor. Birinci hikayede; Kezban, oğlu Özcan ile kuru bir çatıya muhtaç haldeyken karısı vefat eden Hasan Bey ile evlenmiştir. Hasan Bey bu evliliği, çocukları Gülsüm ve Arif anasız büyümesin, kendisinin de bir bakanı olsun diye yapmıştır. Fakat Kezban düşündüğü gibi biri çıkmaz.. Daha ilk günden kendi oğlu Özcan'ı kayırır ve ve üvey evlatlarının bakımını ihmal eder. İkinci hikaye Okumak'ta; Remziye, torunlarının okula gitmesini istemeyen ufku dar bir babaannedir. Vahap'a epey yük olan okul masraflarını bahane ederek oğlunun aklını çeler. Elmas asıl suçlunun Remziye olduğundan habersiz, kaynanasından yardım ister. Gelinine sevimli gözüküp oğlunun aklını çelmeye devam eden Remziye nasıl bir felakete doğru sürüklenecektir?
[20.00/SAMANYOLU]


Ceyda, eşinin ölümüyle şüpheli hale geliyor
Başrollerinde Aydan Şener ve Mustafa Uğurlu ve Cem Özer'in oynadığı Masum Değiliz, ikinci bölümüyle ekrana geliyor. Ceyda şoktadır. Savcı onunla konuşur. Diğer yandan dalgıçlar Haldun'un cesedini aramaktadır. Ceyda'nın avukatı Selçuk da olay yerine gelir. Ceyda, Selçuk ile daha sonra emniyete gider. İfadesinde eşinin kumar borcu olduğunu anlatır. Soruşturmaya başkomiser Yusuf bakmaktadır. Ceyda korkmaktadır.
[ 20.00 / KANAL D ]


Yine de Aşığım yine de izlenir
Haluk Bilginer ve Şevval Sam'ın evli bir çifti oynadığı yeni komedi dizisi Yine de Aşığım ilk bölümüyle tekrar ekranda.. Yeni evli bir çift olan Ali ile Ayşe taşındıkları yeni evlerinde kendilerine arkadaş olacak komşular edinmek isterler. Karşı komşuları aynı zamanda ev sahipleri olan Ruhi Bey ve Macide Hanım'dır. Ali ve Ayşe'nin kısa zamanda komşuluk kurmak için ısrarlı davranışları komşularıyla aralarında tartışmalara ve komik sorunlara neden olur.
[ 23.30 / ATV ]


Haber uçtu anneye oğlu düştü hapise
Ece Uslu, Emre Kınay ve Cüneyt Arkın'ın baş rollerini oynadığı dizide; Murat'ın annesi oğlunun cezaevine düştüğünü duyunca çılgına döner ve oğlunu ziyaret etmek için Kos cezaevine gelir. Cezaevinde karşılaştığı Nina'ya ateş püskürür. Nina Lütfiye'nin sözlerinden çok etkilenmiştir, zaten Murat'ın hapishanede olması onu çok üzmüştür.
[ 20.00 / SHOW TV ]


TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 451 18 50 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 478 50 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 215 51 11 KANAL 6: (212) 448 90 00 atv: (212) 354 30 00 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178


 
Ramazan Günlüğü
Sultanahmet'ten son görüntüler
Tarihi Ramazanların yeniden yaşatıldığı tarihi mekan Sultanahmet'ten sunulan Erkan Tan'la Sultanahmet'ten programının bu akşamki konuğu eski oyuncu Betül Arım.
[16.50/TV 8]
Demircan'la keyifli
bir sohbet

Eyüp Sultan'da iftar keyfi devam ediyor. Şoray Uzun, bugün Ali Rıza Demircan'la keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. Süleymaniye Camii'nin emekli imamı Demir-can'ın hoş sohbetine, ilahi grubu eşlik edecek.
[15.50/KANAL 7]
Eyüp Sultan'da
son sahur

Bir ay boyunca Eyüp Sultan'da kurulan Ramazan çadırından canlı yayınlanan Eyüp Sultan'da Sahur programı, bu gece son kez ekrana geliyor. Konuklar Doç. Dr. Nihat Temel ve sanatçı Ali Ercan.
[03.00/KANAL 7]

Filmlerden seçmeler
Kuzeyli Kevin
Kevin Manley, Los Angeles'da yaşayan, hayatını, satış sorumlusu olarak çalıştığı seyahat acentası için yolculuk yaparak geçiren bir iş adamıdır. Anlayışsız patronu ile sıkıcı işi arasında bunalan genç adam, Alaska'da yaşayan büyükbabasının ölüp ona yüklü bir miras ve bir ev bıraktığı haberini alınca, hayatının bir anlam kazandığını düşünür.
Orj. Adı: Kevin Of The North
Yön: Bob Spiers
Oyn: Skeet Ulrich, Natasha Henstridge, Rik Mayal,
TV8 - 21.05

Bruce Lee Efsanesi
Karısı Linda Lee'nin anılarından uyarlanan film, iki kültür arasında kalmış Bruce Lee'nin kısa yaşamını gözler önüne seriyor. Hong Kong'da doğan 18 yaşında ABD'ye yerleşen ve burada doğu felsefesiyle savaş sanatının bir karışımı olan "Jeet - kune - do" tekniğini geliştiren Lee'yi üne kavuşturan, Hong Kong'da çektiği kung - fu filmleriydi.
Orj. Adı: Dragon: The Bruce Lee Story
Yön: Rob Cohen
Oyn: Jason Scott Lee, Lauren Holly
TGRT / 21.30

Penzance Korsanları
Gilbert ve Sullivan'ın en sevilen operetlerinden "The Pirates of Penzance"ın sinema uyarlamasında iki ünlü şarkıcı, Linda Ronstadt ve Rex Smith rol alıyor. Film; korsan olmak üzere yetiştirilen Frederick'in, 21 yaşına girince masum güzel Mabel'a duyduğu aşkın da etkisiyle korsanlıktan vazgeçme macerasını anlatıyor.
Orj. Adı: The Pirates Of Penzance
Yön: Wilford Leach
Oyn: Kevin Kline, Angela Lansbury
Cnbc-e - 22.00

Beyaz Saray'da Cinayet
Başkan'ın koruma polislerinden Nina (Diane Lane) ile birlikte bir ekip oluşturarak cinayeti aydınlatmaya çalışan Harlan, olayın boyutlarının tahmininden çok büyük olduğunu görüyor. Cinayet soruşturması derinleştikçe kendi yaşamlarının da tehdit altında olduğu anlayan Harlan ve Nina ikilisi için bir ölüm kalım savaşı başlıyor.
Orijinal Adı: Murder At 1600
Yön: Dwight H. Little
Oyn: Wesley Snipes, Diane Lane
SHOW - 00.00

Bitmemiş Sonat
Bitmemiş SonatYönetmenliğini Mikhail Schweitzer'in yaptığı, başrollerinde Oleg Yankovsky ve Irina Selezneva'nın oynadığı film, Tolstoy'un ünlü eserinden bir uyarlama. Filmde, zengin bir aileden gelen ve çapkınlıkları ile meşhur Pozdnshev artık çılgınlıkları bırakıp evlenmeye karar verir ve genç, saf bir kızla evlenir.
Orijinal Adı: Kreutzer Sonata
Yön: Mikhail Schweitzer
Oyn: Oleg Yankovsky, Irına Selezneva
TRT 2 - 01.35
1 Kasım 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED