T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 1 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Sabah ekranları kadınları uyutuyor

Sabah saatlerinde kadın programları adı altında ekrana gelen yapımlarda, kadın sorunlarından çok Ahu Tuğba, Banu Alkan gibi ünlülerin ilişkileri ve bitmek bilmeyen dertleri konuşuluyor

Sabah saatlerinde yayınlanan kadın programları, uzunca bir süredir birkaç ünlünün ilişkilerindeki çıkmazlardan başka birşeyin konuşulmadığı platformlar haline geldi. Aslında Biri Bizi Gözetliyor'la başlayan gözetleme furyası isim, konsept değiştirse de son yıllarda televizyonu ve televizyon seyreden geniş kitleleri çoktan esir almıştı. Bir tarafta 'Bu programlar neden bu kadar izleniyor' tartışmaları yürütülürken, diğer tarafta yapımcılar, 'İzleniyor ki yapıyoruz' diyerek işin içinden sıyrılıp yeni yeni programlar üretmeye ve bu işten para kazanmaya devam etti. Programlarda son dönemde Ahu Tuğba, Banu Alkan gibi ünlülerin hayatları, yaşadığı ilişkiler tartışılmaya başlandı. İlk başladığı dönemde bir iki günde tükeneceği düşünülen bu konular aylarca sabah saatlerinde ekranları kaplamayı başardı.

BU DÜĞÜMÜ KİM ÇÖZECEK

Ahu Tuğba'nın hayatı ATV'de yayınlanan Sabah Yıldızları aracılığıyla izleyiciye açıldı. Programı seyredenler, Tuğba'nın önce Murat Parasayar sonra Gökhan ve şimdi de Meriç Bey'le ilişkisini takip etti. Programda şu sıralar Meriç Bey, kardeşi Kebire ve Ahu Tuğba bu düğümü çözmeye çalışırken, geçtiğimiz günlerde eline mikrofonu alan bir kadın Meriç Bey'e, "Eğer Ahu Tuğba seni alırsa ben de intihar ederim" gibi akla hayale sığmayacak bir söz sarfedebildi. Herhangi bir kişinin bu sebepten ötürü intihar etmesi mümkün olmasa dahi böyle bir söz söylemesi durumun önemini herkese göstermiş oldu. Sabah Sabah Seda Sayan ve Lerzan Mutlu'nun sunduğu Kadının Fendi programlarında da artık bıkkınlık veren Banu Alkan-Murat Taşdemir ilişkisi konuşuluyor. Herşeyiyle gözler önüne serilen bu ilişkinin daha ne kadar ve ne yanıyla tartışılacağı ise merak uyandırıyor.

  • GÜLDEN TÜMER


    Mardin'in tarihi yapısı ekranda

    Şoray Uzun'un sunumuyla ekrana gelen Şoray Uzun Yolda'nın Mardin gezisi ikinci bölümüyle ekrana getiriliyor. Mardin'deki farklı kültürlerin sembolleri ve Mardin halkıyla söyleşilerin yeralacağı programda ayrıca İSMEK kurslarında okuma yazma öğrenen 35 bin kadının diploma töreni ve Kasımiye Medresesi'yle ilgili bilgiler ve Süryani Manastırı Deyrulzafaran'ın papazıyla yapılan ilginç röportaj da ekrana geliyor.
    KANAL 7 / 19.45


    Birileri Beyaz'a gündemi anlatıyor

    Beyazıt Öztürk, NTV'de 'Biri Bana Anlatsın' adlı yeni bir programa başlıyor. Programda konuklar gündemde olan olayları ve yaşamı tartışıyor. Kadir Çöpdemir'in de Beyaz'a eşlik edeceği programda, bu hafta "Bu gençler 2023'te daha iyi bir Türkiye oluşturacak mı?" konusu ele alınıyor. Farklı kesimden gençlerin kendilerini anlattığı programın konukları ise Erol Günaydın, sanatçı Çelik, Eren Yanık oluyor.
    NTV / 20.30


    Star yarışmaları neden izleniyor

    Kadir Çelik'in sunduğu Objektif'te bu akşam, Popstar programları ele alınıyor. 'Popstar'ın başarısının sahibi yarışmacılar mı yoksa jüri üyeleri mi?' sorusunun tartışılacağı programa Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Osman Tan Erkır, Popstar finalistleri ve eski Popstar yıldızları konuk oluyor. Programda ayrıca, ağzından altın çıkaran Hintli Sai Baba ve parası olmadığı için böbreğini satılığa çıkaran gencin öyküsü yer alıyor.
    STAR / 23.50


    HACI
    Ahmet ve Abidin Hoca hakkında ölüm emri

    Tuncel Kurtiz'in rol aldığı dizide, Hacı Şeyda'yı uyarıyor. Zeynep, yapacağı haberle ilgili, Feridun'la konuşuyor. İlahi Adalet Örgütü, Ahmet'in rüştünü ispat etmesi gerektiğine karar veriyor. Ahmet ortadan kayboluyor. Örgüt başkanı, hem Ahmet, hem de Abidin Hoca hakkında ölüm fetvası çıkarıyor. Ahmet'i Bahtiyar'ın evinde büyük sürpriz bekliyor.
    SHOW / 22.00


    ŞÖHRET
    Mert'e yalan söyleyen Gülşen ayrılık acısında

    Ahu Türkpençe ve Murat Ünalmış'ın rol aldığı dizide Gülşen, Tuğra'nın evinde, Dilşad'ın intihar ettiğini görüyor. Ömür, Tuğra ile Dilşad ilişkisine sebep olduğu için üzülüyor. Mehtap, sonunda Şebnem'e Cihan'la ilgili tüm gerçekleri anlatıyor. Hakan, Yeşim'le ilişkisini evliliğe taşıma kararı alıyor.
    ATV / 20.00


    HIRSIZ POLİS
    Çınar'la Mavi bu kez evlilik yolunda ilerliyor

    Timuçin Esen ve Özlem Düvencioğlu'nun rol aldığı dizide Mavi, Çınar'a geri dönüyor ve evlilik hazırlıklarını başlatıyorlar. Mavi'ye evlenme teklifine hazırlanan Aksak bu haberi duyuyor. Jilet, Ümit'i takip ederken bıçaklanıyor. Bir hırsızla evlenecek olması, Çınar'ın soruşturmaya uğramasına neden oluyor.
    KANAL D / 22.00


    Scooby Doo
    Fred, Daphne,Velma, Shaggy ve onun konuşan köpeği Scooby-Doo, Scooby Adası'na davet edilirler. Tatil yerinin sahibi Emile Mondavarious, adları kötü işlerle anılan dedektifleri biraraya getirerek, bu adadaki gizemi çözmelerini ister.
    Orj. Adı: Scooby Doo Yön: Raja Gosnell Oyn: Matthew Lillard, Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Linda Cardenellini
    KANAL D/ 20.00

    Küçük Askerler
    Alan, babasının oyuncakçı dükkanındaki asker oyuncaklarla oynarken askerler canlanıp, birbirleriyle savaşmaya başlarlar. Alan'ın bilmediği bir şey vardır. Oyuncakları üreten firma oyuncaklara yanlışlıkla askeri deney için geliştirilen çiplerden takmıştır.
    Orijinal Adı: Small Soldiers Yön: Joe Dante Oyn: Denis Leary, Gregory Smith, Kirsten Dunst, Ann Magnuson, Phil Hartman
    TGRT/ 21.15

    Tatlı Sert
    Uma Thurman'ın rol aldığı aynı isimli diziden esinlenerek çekilen filmde gizli ajan Steed ve Emma Peel, hava koşullarına hükmedebilen ve tüm İngiltere'yi yok etmekle tehdit eden Sir August de Wynter'in planlarını durdurmaya çalışır.
    Orijinal Adı: Avengers Yön: Jeremiah S. Chechik Oyn: Ralph Fiennes, Uma Thurman, Sean Connery, Patrick Macnee
    Cnbc-e / 22.00

    Kapitan
    Andre Hunnebelle'nin yönettiği filmde bir intikam öyküsü anlatılıyor. Toprakları işgal edilen Teynac Markizi'nin intikamını almaya çalışan François ağır yaralanmıştır. Gizemli bir kadın birden François'in üzerine eğilir ve bir anda gözden kaybolur.
    Orijinal Adı: Capitan Yönetmen: Andre Hunnebelle Oyuncular: Jean Marais, Elsa Martinelli Türü: Dram
    TRT 2 / 23.00

    Mavi Umut
    Don Barnes kamyonla bir okul otobüsüne çarpmış ve bir çocuğun ölümüne neden olmuştur. Kızı Cebe, altı yıl hapis yatan babasının eve dönüşünü beklemektedir. Babasının eve dönüşü büyük sorunlara yol açar. Lanet tüm ailenin üzerlerine çökmüş gibidir.
    Orj. Adı:Out Of The Blue Yön: Dennis Hopper Oyn: Dennis Hopper, Linda Manz
    TV8 / 01.45


     
      TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
    KANAL 7: (212) 612 90 90
    TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
    STV: (216) 344 85 60
    MELTEM TV: (212) 639 08 85
    FLASH TV: (212) 256 81 00
    CNN TÜRK: (212) 413 56 00
    STAR: (212) 448 90 00
    KANAL D: (212) 413 51 11
    atv: (212) 354 39 36
    SHOW TV: (212) 355 01 01
    tv8: (212) 288 51 52
    CNBC- e: (212) 335 00 00
    NTV: (212) 335 00 00
    TV5: (0212) 495 10 05
    HİLAL TV: (0212) 613 96 55
    KON TV: (0332) 444 01 55
    RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
    ALO RTÜK: 178

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi