T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 25 HAZİRAN 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Süper lige şike incelemesi

Aziz Yıldırım, devletin son 6 haftayı soruşturmasını istedi Haluk Ulusoy, şike tahkik komisyonu kurulduğunu açıkladı

F.Bahçe Olağanüstü Kongresi dün başladı. Aziz Yıldırım'ın tek aday olarak gireceği başkanlık ve yönetim kurulu seçimleri bugün yapılacak. Dün kongre üyelerine hitap eden Yıldırım, ilginç açıklamalarda bulundu. Ligin son 6 haftası için devletin inceleme yapması gerektiğini söyleyen Yıldırım, "İtalya'da yaşanan şike olaylarında federasyon başkanı görevden alındı. Bizde başkan görevden alınırsa UEFA'nın bizi atacağını söylüyor. Demek ki İtalya'yı atamıyor" dedi.

FENER BEDEL ÖDEDİ

İtalya örneğinden ders çıkarılması gerektiğini anlatan Yıldırım, herşeyin devlet tarafından incelenmesi gerektiğini kaydetti.Yıldırım, devletin son 6 hafta için soruşturma açması gerektiğini söylerken, "Kimin hakkında? Bunu yapanlar ve yönetenler hakkında" ifadelerini kullandı. Kendilerinin bir bedel ödediklerini söyleyen Yıldırım, teşvik primi iddiaları için ise, "Herkes anladı ki, biz kimseye birşey göndermedik. Göndersek değişik şeyler olurdu" diye konuştu.

Denizli'nin rövanşı alınacak

Kongrede Aziz Yıldırım'dan önce konuşan ikinci başkan Nihat Özdemir, Denizlispor ile oynadıkları ligin son hafta maçında konfeti skandalı yaşandığını söyleyerek, "F.Bahçe bu işin rövanşını alır" dedi. Bu sözleri alkışlarla karşılanan Özdemir, hakem Selçuk Dereli'nin maçı neden iptal etmediğini bildiklerini de söyledi.

Şen'e tepki ortalığı karıştırdı

Genel kurulda grup lideri Aziz Yılmaz ile arkadaşları, kürsüye çıkan eski başkan Ali Şen'i "10 yıldır neredeydin" diyerek protesto etti. Şen'i bir süre konuşturmayan Yılmaz ile arkadaşlarına müdahale başkan Aziz Yıldırım'dan geldi. Yıldırım, Ali Şen'e bağıran üyelere, yüksek sesle, "F.Bahçe bu değil" diye çıkıştı. Aziz Yılmaz'a ise "Ayıptır. Bari sen bunu yapma" dedi. Yılmaz başkanın isteğiyle dışarı çıkarken, Şen konuşmasını yaptı. Yılmaz üyelerden özür dilediğini söyledi.

Yeni hoca 2 güne geliyor

Yıldırım, yeni hoca konusunu da bir ölçüde netleştirdi. Yıldırım, 7 teknik adamla görüştüklerini ve 3'ü ile mutabakata vardıklarını belirtirken, yeni hocanın yarın veya salı günü İstanbul'da olacağını açıkladı. Futbolculara, "Bana can borcunuz var ama sonuç ortada" dediğini anlatan Yıldırım, "100. yılda Coca-Cola kupası da dahil tüm kupaları almalıyız" dedi.

Sadettin Saran'a af yok

Divan Başkanlığı'na Talat Yılmaz'ın seçilmesiyle başlayan kongrede yönetimin daha önceki toplantısında aldığı, ihraç kararı bulunan üyelerin affedilmesi maddesi görüşüldü. Cezaların bitimine az bir süre kalması ve cezalıların talebi bulunmaması nedeniyle konunun görüşülmesi reddedildi. Kendisine af çıkmayan Saran, cezasının bitimi için 15 Temmuz'u bekleyecek.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi