T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 25 HAZİRAN 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Güreşte dört madalya

Bakü'deki Uluslararası Golden Grand Prix Güreş Finalleri'nde, Türk Milli Takımı grekoromende 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya kazandı. 84 kiloda Nazmi Avluca altın kazanırken, 96 kiloda Metin Öztürk gümüş, aynı kiloda Mustafa Çetinyürek ve 74 kiloda Ali Arıkoğlu ise bronz aldı.


Ömer Onan F.Bahçe'de

Ülkerspor formasıyla şampiyonluk sevinci yaşayan Ömer Onan, eski takımı F.Bahçe ile prensipte anlaşma sağladı. Ülkerspor ile bu sezon şampiyonluk sevinci yaşayan, ve sezon sonu kulübü tarafından serbest bırakılan Onan, önümüzdeki sezon eski takımında forma giyecek.


Filede rakipler belli oldu

Voleybolda Avrupa Şampiyonlar Ligi kuraları çekildi. Türkiye'yi temsil eden Güneş Sigorta A Grubunda Cannes, Dinamo Moskova ve Muszynianka Muszyna takımlarıyla eşleşirken, C Grubunda yer alan Eczacıbaşı ise Azerrail Bakü, Scavolini Pesaro Schwechat takımlarıyla bir üst tura çıkma mücadelesi verecek.


Kürekte F.Bahçe önde

Türkiye Büyükler Kürek Kupası yarışmaları Sapanca'da başladı. Yarışmaya 16 takımdan bay ve bayan toplam 130 sporcu katıldı. İlk gününde sporcular 11 ayrı kategoride mücadele etti. İlk günkü yarışmalarda Fenerbahçe 7, Galatasaray 3, Beşiktaş ise 1 birincilik elde etti. Yarışmalar bugün tamamlanacak.


Judoda iki bronz

Macaristan'ın Miskolc kentinde devam eden Avrupa Ümitler Judo Şampiyonası'nda Türk sporcular 2 bronz madalya kazandı. Bayanlarda 57 kiloda Cansu Dibekoğlu ve erkeklerde 73 kiloda Şahin Tursak Avrupa üçüncüsü olurken, Tuğba Turhan, Makbule Aydın ve Tuncel Kılıç ise şampiyonadan elendi.


Sakarya hız kesmiyor

Önceki gün Murat Erdoğan ve Ferdi ile anlaşan Sakaryaspor dün Trabzonspor'dan Alişen ve Sivas'dan Murat Duman'ı transfer etti. Alişen 2, Murat ise 1 yıllığına kendilerini yeşil-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar. Başkan Ömer Yazıcı, transferlerin süreceğini ifade etti.


Antalya'da Atilla şoku

Antalyaspor'un hafta içinde sözleşme imzaladığı Atilla Birlik ile yollarını ayırarak, sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh etti. Basın sözcüsü Murat Süğlün, Atilla Birlik ile yapılan sözleşmede bir kaç noktada sorun bulunduğunu, ancak bu sorunların bir türlü çözülemediğini belirtti.


Erciyes'te kaleci atağı

Erciyesspor, 19 Yaşaltı Milli Takım kalecileri Beşiktaşlı Serkan ile Sarıyerli Onur'u listeye aldı. Başkanvekili Erol Bedir, Serkan için yetiştirme bedeli istenmesi nedeniyle Onur'u da gündeme aldıkları sırada, Yıldırım Demirören ile yapılan görüşmelerden menfaatleri doğrultusunda sonuca ulaştıklarını kaydetti.


Ankara, takasa soğuk

Ankaraspor, uzun süredir renklerine bağlamak istediği Trabzonsporlu Adem Koçak için çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon'un bu futbolcuya karşılık Musa Büyük'ü kadrosuna katmak istemesine Ankaraspor soğuk bakıyor. Öte yandan mavi-beyazlıların, Eskişehirspor'dan Mehmet Akif Tatlı ile de ilgilendiği açıklandı.


Denizli'de tatil bitiyor

Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak. Yeşil-siyahlı futbolcular, ilk etap çalışmalarını 9 Temmuz'a kadar Denizli'de yapacak. İkinci etap için Avusturya'yı seçen Denizlispor, Viyana'da 18 Temmuz'a kadar kampa girecek. Yeşil- siyahlılar, dönüşlerininde de 10 gün Nevşehir'de çalışacak.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi