T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 29 NİSAN 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

G.Saraylı kadınlar bile bana küfrediyor

Zehir zemberek açıklamalar yapan F.Bahçe Başkanı, Futbol Federasyonu'nu ihanetle suçladı, devletin G.Saray'a ayrıcalık tanımasını kabul etmeyeceklerini ve "müthiş projesini" anlattı.

F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Futbol Extra Dergisi'ne verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. G.Saray, Futbol Fedrerasyonu ve kulübün geleceğiyle ilgili önemli bilgiler veren Yıldırım'ın görüşleri şöyle: "Statlarda özellikle G.Saraylı bayanlar bile bana küfür ediyor. Bayanlar dahi bu hale geldi. 'Peki niye ediyorlar' diye sordum, aldığım cevap, 'Bu kadar büyütmeyecektin F.Bahçe'yi' oldu. Ali Sami Yen'e küfür yüzünden gitmiyorum. Ama kafam kızarsa giderim. Beşiktaş maçında bir pankart yazılacağını biliyordum ama 'İtaat et' diye yazacaklarını bilmiyordum. Onu yazanları buldum, benden bir ton fırça yediler. Biz bugüne kadar devletten bir kuruş yardım almadan yaptık herşeyi. Ama rakiplerimiz devlet yardımıyla yürüyor. İki yılda biteceek bir projem var. Bununla 2010'da Avrupa'nın bir numaralı kulübü olacağız. Yılda kasasına 400 milyon dolar giren bir kulüp olabiliriz."

G.SARAY 40 BİNİ BULAMAZ

"G.Saray'ın bir TOKİ olayı var. Görüntü devletin desteklediği yönünde. G.Saray'ın olayı bir sonuçlansın bakalım. Devlet yardımı yapılmışsa biz de isteyeceğiz, başka kulüpler de. Ben olsam G.Saray stadını Ali Sami Yen'in yerine yaparım. Şimdiye kadar da yapmıştım bile. Ama 40 bin kişilik yapardım. Çünkü G.Saray'ın F.Bahçe derbisi hariç 40 binin üzerine çıkacak maçı yok. Federasyonun yabancı sınırlaması Türk futboluna ihanettir. 9 kulüp serbest kalmasını istiyor ama federasyon bunu uygulamıyorsa keyfi davranıyordur. Sınırlama kalksa Kore ve Japonya'dan bile iyi oyuncular getirecektim. Arnavutluk ve Küba hariç dünyada yabancılara kapılarını kapatan ülke kalmadı."

SERKAN'A İHALE ETTİLER

"Federasyondan biri bazılarına para verip aleyhime bağırttı. Haluk Ulusoy araya ricacılar koydu, bu ismi açıklamayayım diye. Ricası üzerine açıklamadım, şikayet de etmedim ama İl Güvenlik Kurulu'nda olayı anlattım. Şekip Mosturoğlu'na federasyonda vefasızlık yapıldı. Biz ona sahip çıktık. Ama sadece vefa olayı değil bu. F.Bahçe'ye çok faydalı olacaktır. Haluk Ulusoy ile konuşmuyorum. İlişkilerimizi Şekip bey yürütüyor. Deniz olayı Levent Bıçakçı'nın hatasıdır. Kendisi de yanlış yaptığını söyledi. Sonra düzeltmek için 30 defa Tahkim'e baskı yaptı. FIFA'nın Türkiye'ye verdiği ceza doğru ama Serkan'a verilen ceza düzmecedir. Federasyon ihaleyi bizim oyuncumuza yıkmak istedi, yıkamadı."

ETO'O'YU ALACAKTIM

"Erganili olduğumu saklamadım ki. Cavcav'ın bilmediği bir şey var. Ergani medeniyetin ilk bulunduğu yerdir. Kardeşim bile olsa F.Bahçe'ye yanlış yapanı affetmem. Hakan Bilal Kutlualp Papermoon'da fazla yemek yedi, orada şaşırdı. Kulüp üyesi olan gazeteci, kulübün çıkarlarını korumalıdır. Aksi halde tüzüğü işletmemiz gerekecektir. Dayım aile büyüğümdür ama başkan olmak için kendisinden izin almadım. Bu yaşıma kadar ondan tek kuruş para da almış değilim. G.Saray gibi Milli Takım'ın başarısı da tesadüf. Yani hazırlıksız başarı. O yüzden arkası gelmedi. Murat Aksu olmasa Beşiktaş yönetimi ayakta duramaz. Real Madrid'in malıyken Eto'o'yu alacaktım. 10 milyon dolar verdim olmadı."

Fener unvan Trabzon ilk peşinde

Dev maç için iki takım da hazırlıklarını tamamlarken, F.Bahçe özel uçakla Trabzon'a gidip kampa girdi. Ligde son 8 maçtır bordo-mavililere yenilmeyen F.Bahçe, bunu ve lig liderliğini sürdürmek istiyor. Trabzonspor ise ilk galibiyet hedefinde. Geçen yıl Trabzon'da oynanan maçı da Selçuk Dereli yönetmiş ve F.Bahçe sahadan 2-0 galip ayrılmıştı.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi