T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 23 OCAK 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Galatasaray'ın gözü aydın

Ekonomik sıkıntıların üstüne bir de sakatlar ve cezalılar eklenince Cimbom, Konyaspor karşısına moralsiz çıktı. Ancak Aslan yılmadı, çalıştı ve 3 puanı kaptı.

G.Saray Heinz, Song, Saidou, İliç, Ergün ve Ayhan gibi futbolcularından yoksun olarak gittiği Konyaspor deplasmanında galibiyete uzatma dakikalarında bulduğu golle ulaştı. Şampiyonluk yarışından kopmamak için şiddetle puana ihtiyacı bulunan sarı-kırmızılılara, Konyaspor karşısında 3 puanı getiren golü 90+2'de Aydın attı. İlk yarıda rakip kaleye sadece 6 şut atabilen Cimbom'da 41. dakikada Hasan Şaş'ın vuruşu direkten döndü. İlk yarının son dakikalarında G.Saray'ın kullandığı korner atışı sonrası top ceza sahası içinde Ömer'in eline çarptı. Sarı-kırmızılı futbolcular penaltı beklerken hakem Metin Tokat, 'devam' işareti verdi.

ÜMİT KALEYİ TUTTURAMADI

İkinci yarıda daha etkili bir futbol ortaya koyan G.Saray, rakip kalede baskı kurmasına rağmen son vuruşlarda ağları bulamadı. Cimbom, özellikle Ümit Karan ile girdiği fırsatları gole çeviremedi. Konyaspor ise kontrataklarla tehlikeli oldu. Oyuna sonradan giren Ahmed Belal girdiği pozisyonlarda gol şansını değerlendiremedi. Maçtan Galatasaray, 1-0'lık sonuçla ayrılıp zirve takibini sürdürmeyi başardı.

Param pulum yok, malım mülküm olmasın ziyanı yok

Konyaspor karşısında 3 puanı son dakikada alan G.Saray soyunma odasında büyük sevinç yaşandı. Sarı-kırmızılı futbolcular sevinirken yönetime mesaj göndermeyi de ihmal etmedi. "Param yok, pulum yok, malım mülküm olmasın ziyanı yok" şarkısını söyleyen futbolcular sonuna kadar yarışa devam edeceklerini ifade ettiler. Esprili şarkı için Hakan Şükür, "Buda bizim sesimizi duyurma yöntemimiz. Ama sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi. Hasan Şaş ise "Yalnız yürüyoruz. Herkes bunun böyle olduğunu biliyor. Paranın ne önemi var. Bu koşullar bizi daha da hırslandırıyor" şeklinde konuştu.

Kaleyi gördüm ve vurdum

Konyaspor deplasmanında Galatasaray'a uzatma dakikalarında attığı golle 3 puanı getiren 17 yaşındaki Aydın, hocasına teşekkür etti ve mutlu olduğunu söyledi. "Öncelikle hocama bana şans verdiği için teşekkür ediyorum. Verilen şansı iyi değerlendirdiğim için mutluyum" diyen Aydın, gol için ise "O anda hiçbir şey düşünmedim. Kaleyi gördüm ve vurdum" dedi.

Sakatlar kervanına Yalçın da katıldı

Song'un Afrika Kupası'nda mücadele etmesi nedeniyle ilk 11'de şans bulan Yalçın, Konya maçında sakatlandı. 16. dakikada Volkan ile girdiği mücadelede ayağı dönen genç oyuncu, maça devam edemedi. Yalçın'ın durumunun İstanbul'da çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacağı ifade edildi. G.Saray'da Ergün ve Heinz sakatlığı nedeniyle Konya'ya götürülmemişti.

Taraftarlarla futbolcular uçakta birbirine girdi

Galatasaray'ın Konya dönüşünde uçakta tatsız olaylar yaşandı. Futbolcular ile taraftarlar arasında yaşanan gerginlikte iki taraf birbirlerine girdi. Bir taraftarın Necati'ye vurmasıyla başlayan arbedeye diğer futbolcularda katıldı. Olaylar güvenlik güçlerinin araya girmesiyle yatıştırılmaya çalışıldı. Taraftarların uçaktan indirilmesiyle sarı-kırmızılı kafiyeli taşıyan uçak İstanbul'a döndü.

  • Savaş ÇORLU

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi