T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 23 TEMMUZ 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
  Favorilere Ekle
  Giriş sayfası yap

  Yeni Şafak'ta Ara
 

İsim çok ses yok

Sarı-lacivertliler, teklif götürüp prensipte anlaşmaya vardığı Campbell, Carlos, Crespo, Lugano ve Tristan gibi yıldızların transferlerinde camianın merakla beklediği bombaları hâlâ patlatamadı. Bu isimler içerisinde Carlos, Crespo ve Lugano gibi yıldızların Fenerbahçe'ye transferi an meselesi.

F.Bahçe'de camia ve taraftarlar 100 yıl kadrosunda yer alacak bomba transferleri merakla beklerken, yönetim gündemden düşmeyen yıldız futbolcuların transferlerinde bir türlü beklenen hamleyi gerçekleştiremiyor. Teklif götürülüp prensipte anlaşmaya varılan Sol Campbell, Roberto Carlos, Lugano, Crespo ve Diego Tristan gibi yıldızlarında transferlerinde son adımı atamıyor. Şampiyonlar Ligi maratonu bu hafta, lig de 11 gün sonra star alırken, F.Bahçe'nin bu sessizliği camia ve taraftarların endişelerine yol açıyor.

LUGANO PAN'A KONUŞTU

Adı geçen yıldız isimlerden 3 oyuncuyu reklerine bağlayacak sarı-lacivertli ekipte Uruguaylı Lugano, Brezilyalı Carlos ve Arjantinli golcü Crespo'nun F.Bahçe'ye transferlerinin an meselesi olduğu ileri sürüldü. Lugano, dün Brezilya radyosu Juvem Pan'a yaptığı açıklamada "Transferle ilgili bütün işlerimi menajerim Figger yönetiyor. Libertadores Kupası maçları bittikten sonra konuşacağım" dedi. Yıldız oyuncunun menajeri Figger ise hafta içinde Lugano'nun Avrupa'dan bir takıma gideceğini açıklamıştı.

Torshavn maçı Hırvat Trivkovic'in

F.Bahçe'nin Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda B36 Torshavn takımı ile yapacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçını Hırvatistanlı Edo Trivkovic yönetecek. Bu arada Farao Adaları takımı F.Bahçe ile yapacağı maç için dün gece İstanbul'a gelirken maç gününe kadar çalışmalarını burada yapacak.

Zico'ya güven arttı

İlk geldiği günlerde F.Bahçeliler için umutsuzluk ve güvensizlik anlamını taşıyan Zico ismi kısa sürede bu inancı yıktı. 1907haber adresli internet sitesindeki ankette yüzde 78.41'i, Brezilyalı hocanın başarılı olacağı yönünde oy kullandı.

Tümer yok Tuncay, Appiah ve Rüştü zor

Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü 2. ön eleme maçında Faroe Adaları'ndan B36 Torshavn takımıyla karşılaşacak F.Bahçe'de ilk maç öncesi sakat oyuncuların durumları teknik heyetin canını sıkıyor. Tümer'in sakatlığının ciddiyetini koruduğu ve ilk maçta da forma giymeyeceği ifade edildi. Hollanda kampında sakatlanan Tuncay, Appiah ve Rüştü'nün ise Torshavn maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Anelka efsane olacak

İngiliz takımının teknik patronu, Nicolas Anelka'yı mutlaka kadrosunda görmek istediğini ifade etti ve "İnsanlar bana 'Anelka'yı almak delilik' diyor. Anelka efsane olacak" dedi

Fenerbahçe'nin yıldız oynucusu Anelka için Redknapp övgüler yağdırdı. Portsmouth'un hocası, Fransız oyuncu için "Anelka'yı almak kumardır ama buna değer" dedi. Aynı sorunları Westham United'ı çalıştırırken, Di Canio'yu transfer ettiğinde yaşadığını kaydeden deneyimli hoca, "Herkes, benim için kimseyi dinlemeyen, kendi kafasına göre iş yapan birisi olduğumu söyledi. Ancak sonunda Di Canio Westham'da efsane oldu. Anelka'da olacak. İnsanlar bana Anelka'yı almak delilik diyor. Onun gibi bir yeteneği takımda isterim. Eğer yanılırsam, suçu üzerime alıyorum." dedi. F.Bahçe, Portsmouth'un 8.2 milyon pounluk teklifini geri çevirmişti. İngiliz takımı fiyat yükseltecek.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi