|

Ak Parti yaptı, Kılıçdaroğlu açtı

Çanakkale'de AK Parti Belediye döneminde yapılan yeni belediye hizmet binasını 1 yıl sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açtı.

Yeni Şafak
01:00 - 28/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 22:26 - 27/05/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Çanakkale'nin Biga ilçesinde AK Partili Eski Belediye Başkanı Mehmet Özkan döneminde yaptırılan ancak yerel seçimlerde belediye başkanlığını CHP'nin kazanmasıyla yeni belediye binasına taşınan CHP'li Belediye Başkanı İsmail Işık, açılışı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yaptı.



"YENİ BİNAYA TAŞINMAYACAĞIZ" DEMİŞTİ, TAŞINDI


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Biga Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışı eleştiren bazı Bigalılar ise, İsmail Işık'ın yerel seçimler öncesi siyasi gezilerinde AK Parti tarafından yaptırılan belediye hizmet binasını eleştirdiğini, belediye başkanlığını kazanmaları halinde yeni binaya taşınmayacaklarını söylediğini hatırlattı.



"AK PARTİ YAPAR, ONLAR ANCAK AÇILIŞINI YAPAR"


30 Mart yerel seçimlerini kazanan CHP'li İsmail Işık ise sözünü tutmayarak hemen yeni hizmet binasına taşınmıştı. İşte o hizmet binası bir yıl sonra genel seçimlere sayılı günler kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıldı. Yine bazı Bigalılar ise "AK Parti yapar, Onlar ancak açılışını yapar" sözüyle atıfta bulundu.



Biga Kent meydanında vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Ülkemi seviyorum bayrağımı seviyorum hizmet etmek, için çalışıyorum daha güzel bir Türkiye için herkesin kazandığı bir Türkiye için, yoksulluğun ve işsizliğin olmadığı bir Türkiye için barışsın ve bereketin olduğu bir Türkiye için çalışıyorum ve çalışıcım. Biz bir siyasi partiyiz, ama sıradan bir siyasi parti değiliz. CHP bir gecekondu partisi değildir damarında özünde Kuva-i Milliye vardır. Hamdi beyin kökünden ve ruhundan geliyoruz biz kuva-i Milliye'ciğiz. Kim senin önünde diz çökmeyiz. biz onurlu yaşarız Türkiye'yi de onurlu yaşatırız” dedi. Haber7







#Ak Parti
#çankkale
#biga
#kılıçdaroğlu açılış
9 yıl önce