|

Babalar için en eğlenceli hediyeler Sony'de

Abdulkadir Önder
00:00 - 19/06/2010 السبت
Güncelleme: 22:55 - 18/06/2010 الجمعة
Yeni Şafak
Babalar için en eğlenceli hediyeler Sony'de
Babalar için en eğlenceli hediyeler Sony'de

Gelişmiş teknoloji ve akıllı özellikleriyle öne çıkan Handycam® HDR-CX305E, 16 GB dahili bellekle 6,5 saate kadar Full HD kayıt imkanı ve isteğe bağlı bellek kartıyla daha fazla kayıt seçeneği ile mükemmel görüntüleme performansı sunuyor. Süper hassas Exmor R™ CMOS Sensörü, güçlü BIONZ işlemciyle birlikte yetersiz ışıkta, loş iç mekanlarda veya alacakaranlıkta mükemmel sonuçlar sağlıyor. Geniş açılı ve yüksek kaliteli Sony G objektifi sayesinde, aynı kareye bir çok kişi sığabiliyor. Böylece partilerde, doğum günlerinde ve özel toplantılarda hiç kimse karenin dışında kalmıyor. Optical SteadyShot Aktif Modu ile kamera titremesi mümkün olan en düşük seviyeye indiğinden, yürürken bile net kareler yakalamak mümkün oluyor.


DSLRB yar?ş?na Samsung NX10 da kat?ld?

Kocaman ve ayr?labilir objektifli profesyonel DSLR makinelerin ayar becerilerine sahip ama cebe de s?ğabilen fotoğraf makineleri gittikçe popüler oluyor. Hemen tüm usta makine üreticilerinin birbirinden güzel yeni DSLR-benzeri makine modellerine bu hafta Samsung NX10 da eklendi.


Babalar Günü'nüz HD kalitesinde olsun

LEGRIA HF R serisinin tamamında Canon'un FULL HD Kamera sistemi kullanılıyor. Seriye eklenen yeni Akıllı Otomatik teknolojisi ise, babanızın her koşulda en iyi videoları çekmesine yardımcı oluyor. İlk kez Canon'un kompakt dijital fotoğraf makinelerinde kullanılan Akıllı Otomatik özelliği, Akıllı Manzara Algılama teknolojisi ile çekim tipini belirleyip, en uygun ayarları yaparak muhteşem görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Canon'un 35 adede kadar yüzü otomatik olarak tanıyan ve bunların iyi pozlanarak tam odaklanmalarını sağlayan Yüz Algılama Teknolojisi sayesinde herkes videolarda en iyi halleriyle görünüyor.



٪d سنوات قبل