|

Bu lezzetlerle kilo almayı unutun

Havaların ısınmasıyla birlikte fazla kiloları olanlar için beslenme düzenlerine 'yaz' ayarı yapma vakti geldi. Zorlu diyetler yerine, lezzetten vazgeçmeden biraz dikkatli olmak daha sağlıklı bir kilo kontrolünün garantisi

00:00 - 21/04/2012 Cumartesi
Güncelleme: 20:39 - 20/04/2012 Cuma
Yeni Şafak
Bu lezzetlerle kilo almayı unutun
Bu lezzetlerle kilo almayı unutun

Daha iyi bir şekilde forma girmenin en lezzetli yolu hiç şüphesiz, Caffé Nero'nun 250 kalori altında bulunan İtalyan lezzetleri. Pek çoğu sıradan bir paket çikolatadan daha az kalorili olan 25 lezzetli yiyecek sizi bekliyor. Peki, mönüde neler mi var? Poğaçalardan paninoya, tatlıdan buzlu içeceklere, hatta çorbadan salataya yok yok! Fazla kilolarını saklamak zorunda olanlar için beslenme düzenlerine yaz ayarı yapma vakti geldi. Son dakikaya sıkışıp zorlu diyetlere girmek yerine, şimdiden lezzetten vazgeçmeden biraz dikkatli olmak daha sağlıklı bir kilo kontrolünün garantisi.

MÖNÜDE YOK YOK

Daha iyi bir forma girmenin en lezzetli yoluysa hiç şüphesiz, Caffé Nero'nun 250 kalori altında bulunan İtalyan lezzetleri. Çoğu bir paket çikolatadan daha az kalorili olan 25 lezzetli yiyecek ve içecekler, dışarı çıktığınızda sizi 'Ne yiyeceğim?' derdinden kurtarıyor.

Dahası bu 25 az kalorili lezzet arasında her damak tadına uygun bir şeyler var. Sadece 217 kalorilik somonlu wrapten 160 kalorilik domates çorbasına, 207 kalorilik havuçlu kekten 228 kalorilik limonataya damat tadından taviz vermeyen lezzetler yaza sağlıklı bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.


12 yıl önce