|

LG, Cinema Screen tasarımlı ile Türkiye'de

Abdulkadir Önder
00:00 - 21/04/2012 Cumartesi
Güncelleme: 20:23 - 20/04/2012 Cuma
Yeni Şafak
LG, Cinema Screen tasarımlı ile Türkiye'de
LG, Cinema Screen tasarımlı ile Türkiye'de

Cinema 3D Smart TV'lerin öne çıkan özellikleri: LG Cinema 3D Smart TV'ler, geliştirilmiş 2D'den 3D'ye dönüştürme fonksiyonuyla 3D içeriklerde kullanıcı gereksinimlerini en üst düzeyde karşılıyor. 2D'den 3D'ye dönüştürme fonksiyonunun geliştirilmiş derinlik etkisi sayesinde ise herhangi bir 2D içerik, çözünürlük kalitesi ne olursa olsun yüksek kalitede 3D görüntüye dönüştürülebiliyor. Yeni LG Cinema 3D Smart TV'lerde bulunan LG Cinema Screen tasarımı, göz alıcı bir 3D TV deneyimi sunarken 3D Sound Zooming özelliği ekrandaki objelerin sesiyle hareketleri arasında uyumluluk sağlıyor. Dual Play fonksiyonuyla ise kullanıcılar, iki kişilik oyunları, ekran bölünmeden tam ekranda oynamanın tadını çıkarıyor.


Dell XPS 13 Ultrabook ile kuralları değiştiriyor

Dell, kenardan kenara "çerçevesiz" ekranı, gün boyu süren pil ömrü ve olağanüstü bir kullanıcı deneyimi sağlayan yenilikçi teknolojisiyle dünyanın en kompakt 13,3 inçlik Ultrabook'u olan XPS 13'ü tanıttı. 1,356 kg'dan başlayan ağırlığı ve 0,63 cm olan inceliği ile Dell XPS 13 Rapid Start ve Smart Connect gibi en yeni Intel teknolojilerini üstün performans ve şık tasarımla kusursuzca birleştiriyor. Dell'in portföyündeki en yeni ve en yüksek mobiliteye sahip dizüstü bilgisayar olan Dell XPS 13, Dell'in tüketici dizüstü bilgisayar satışlarının yüzde 20'sine ulaşan ve geliri geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde 207 artan XPS markasının da en yeni üyesidir. XPS 13, hareket halindeki kullanıcıların aradığı ikinci kuşak Intel core i işlemciler, Intel HD 3000 grafik kartı ve üstün görüntü deneyimi sağlayan parlak, yüksek çözünürlüklü 300 nit WLED ekran gibi tüm özellikleri her yere gidebilen şık tasarımlı ultra taşınabilir bir cihazda sunmaktadır.


MotorStorm'da sadece bir dakika içinde pek çok şey olabilir

Sony, yüksek tempolu yarış oyunu MotorStorm: RC'nin, oyunculara PSN üzerinde bugüne kadar hiç olmadığı kadar hızlı arkadaş edinme, yeni meydan okumalarla başa çıkma ve ödül toplama fırsatı sunuyor.

Karnaval alanında kozlarınızı paylaşmaya hazır mısınız?

Evolution Studios ekibi tarafından geliştirilen MotorStorm: RC'nin gördüğü yoğun ilgiyi gözler önüne seren bu etkileyici istatistikler aynı zamanda Carnival Genişleme Paketi'nin PlayStationStore'da piyasaya sürülüşünü de müjdeliyor. Oyuncular, rekabeti bir üst düzeye taşırken, çalışma saatlerinin sonrasında karnaval alanında zafer için kozlarını paylaşmanın keyfini sürüyor. Oyuncular, altı yeni yarış pistindeki tümü yeni 24 etkinlik ile bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük MotorStorm: RC Festivali'nde şampiyonluğa giden yolda her etkinlikte PlayStation Ödülleri ve üç madalyalı istatistikler için kıyasıya mücadele ediyor.

Tek bir oyunla hem PS3 hem PSVita üzerinde eşsiz oyun deneyimi MotorStorm: RC'nin platformlar arası oynanabilirlik özelliği, hayranların tek bir oyun satın alarak, hem PS3 hem de PSVita üzerinde oyun deneyiminin tadını çıkarabilecekleri anlamına geliyor. Bu çok platformlu model, kullanıcılara PSVita ile hareket halindeyken veya evde PS3'lerini kullanarak kaydettikleri verileri senkronize etme imkanını sunan Sony'nin yenilikçi Cross Play özelliğini tamamlıyor.



12 yıl önce