|

40 gün 40 gece, alışveriş indirim, eğlence

İstanbul'u alışverişin merkezi konumuna getirmesi hedeflenen ve bu yıl ilki düzenlenen 'İstanbul Shopping Fest' (İSF), dün başladı. 26 Nisan'a kadar sürecek festivalde alışveriş merkezleri gece 02:00'ye kadar açık kalacak ve binlerce ürün indirimli fiyatlarla satılacak. İstanbullular 40 gün 40 gece alışverişin tadına doyacak

00:00 - 19/03/2011 Cumartesi
Güncelleme: 23:07 - 18/03/2011 Cuma
Yeni Şafak
40 gün 40 gece, alışveriş indirim, eğlence
40 gün 40 gece, alışveriş indirim, eğlence
Shopping Fest aşkına, Ayakkabı Dünyası'na

'Daha Fazla Moda'nın vazgeçilmez adresi Ayakkabı Dünyası, İstanbul Shopping Fest aşkına 26 Nisan tarihine kadar tüm müşterilerini sürpriz kampanyalar sunacağı mağazalarına davet ediyor.

Ayakkabı aşkınızı artıracak birbirinden iddialı ve kaliteli bayan, erkek ve çocuk koleksiyonlarında, Ayakkabı Dünyası'ndan alacağınız seçili markalarda 2.üründe %30 indirim fırsatı sizi bekliyor. Ayrıca tüm Turkcellilere özel saat 20:00 'den sonra extra %10 indirim fırsatı da yine İstanbul Shopping Fest aşkına Ayakkabı Dünyası mağazalarında.


Saat tutkunlarına festival müjdesi

Yarım asırlık geçmişiyle saat sektörünün öncü firmalarından Konyalı Saat, Shopping Fest süresince müşterilerine tüm markalarda %20 indirim ve 3 taksit imkanı sunacak. Saat tutkunları Shopping Fest süresince Tommy Hilfiger, Guess, DKNY, Diesel, Swatch gibi dünyaca ünlü markalara Konyalı Saat mağazalarında indirimli olarak sahip olabilecekler. Siz de zamanı ayrıcalıklı markalarla takip etmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.


Alışveriş yapın, 20 Renault kazanın

Renault, İstanbul'un 40 gün 40 gece boyunca alışveriş imkanı sunan İstanbul Shopping Fest'te çok özel bir kampanya ile yerini alıyor. Festivale katılan satış noktalarından alışveriş yapan herkes, her 40 TL için İstanbul Shopping Fest 2011 kapsamında düzenlenen çekilişe katılarak Renault otomobil kazanma şansını yakalıyor.


Shopping Fest'in Tadı Arby's ile Çıkar

Arby's lezzetleri, İstanbul'un ilk ve tek alışveriş festivali Shopping Fest'te geç saatlere kadar misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Arby's, benzersiz lezzeti Beef'n Cheddar, herkesin tanıdığı kıvırcık patatesler ve tatlı severlerin vazgeçilmezi sıcacık sufle ile Shopping Fest yorgunlarını doyurucu bir ziyafete çağırıyor. Arby's, mağaza mağaza dolaşmaktan yorulanları, alışverişte lezzetli bir mola vermek isteyenleri, Arby's'e bekleyor.


Damat Tween ADV festivale renk katacak

İstanbulluların yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin alışveriş ve eğlenceye doyacakları 40 gün 40 gece boyunca Damat Tween ADV Markaları İstanbul'un rengine renk katıyor. İstanbul Shopping Fest'e özel coşku dolu etkinlikler ve %30 indirim fırsatı sizleri bekliyor…



13 yıl önce