|

Dünyaca ünlü müzisyen Ian Paice büyük finalde jüri koltuğunda!

Rock müzik tarihinin en köklü gruplarından Deep Purple'ın efsane bateristi Ian Paice, Vodafone FreeZone 15. Liselerarası Müzik Yarışması'nın 14 Nisan'da yapılacak büyük finalinde jüri koltuğunda oturmak üzere İstanbul'a geliyor. Bu büyük finalde Şebnem Ferah ve Can Bonomo da konserleriyle gençleri yalnız bırakmayacaklar

Abdulkadir Önder
00:00 - 7/04/2012 Cumartesi
Güncelleme: 23:26 - 6/04/2012 Cuma
Yeni Şafak
Dünyaca ünlü müzisyen Ian Paice büyük finalde jüri
Dünyaca ünlü müzisyen Ian Paice büyük finalde jüri

3 Nisan 2012-Vodafone'un 25 yaş ve altındaki müşterilerine özel ayrıcalıklar sunduğu gençlik markası Vodafone FreeZone ana sponsorluğunda hayata geçirilen Vodafone FreeZone 15. Liselerarası Müzik Yarışması, büyük final heyecanının yanında bir rock efsanesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük gruplarından Deep Purple'ın efsane bateristi Ian Paice, 14 Nisan'da gerçekleşecek büyük finalde jüride yer almak için İstanbul'a geliyor. Diğer jüri üyeleri arasında yarışmanın mimari Serhat Hacıpaşalıoğlu, Meltem Taşkıran, Melis Sökmen, İskender Paydaş, Turhan Yükseler, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Ali Güçlü Şimşek, Deniz Tuzcuoğlu, İzzet Öz, Hakan Özoğuz, Figen Çakmak, ve Tibet Ağırtan gibi müzik dünyasının önemli isimleri bulunuyor.

Gökhan Öğüt: "Ian Paice, yaşayan bir efsane" Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Deep Purple gibi bir rock efsanesinin, en az grubun kendisi kadar efsane bateristi Ian Paice'i Vodafone FreeZone 15. Liselerarası Müzik Yarışması kapsamında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Finalde sahne almaya hak kazanan gençler için 14 Nisan'da gerçekleşecek büyük finalin heyecanı başladı. Ancak final heyecanının yanında onları başka bir sürpriz bekliyor. Deep Purple'ın efsane bateristi Ian Paice büyük finalde jüri koltuğunda bizlerle olacak.

12 yıl önce