|

38 hastayı öldürüp selfie yaptı

İtalya'da Daniela Poggiali isimli bir hemşirenin, geçtiğimiz ay 38 hastayı öldürdüğü haberleri Avrupa basınında uzun süre konuşuldu. Skandalın ardından bir ay geçmesinin ardından, Poggiali'nin zevk için öldürdüğü 38 hastanın cesedi ile selfie çektirdiği ortaya çıktı.

12:31 - 25/11/2014 Salı
Güncelleme: 13:07 - 25/11/2014 Salı
Diğer

Hemşirenin cesetlerle çektiği selfi fotoğrafları  dehşete düşürdü. 


İtalyan hemşire Daniela Poggiali, İtalya'nın Lugo kentinde meydana gelen 38 kişinin ölümüyle bağlantısı olduğu şüphesiyle tutuklanmıştı. Umberto Hastanesi'nde görevli olan hemşire Poggiali'nin sorumluluğunda olan 86 hastanın 38'i ölünce yetkililer harekete geçmişti.


İtalya'nın kuzey doğusunda yer alan Ravenna'da bir hastane ölen 78 yaşındaki kadının otopsisinde anormal seviyede potasyum klorür saptandı. 



CESETLERLE SELFIE BASINA SIZDI

42 yaşındaki hemşirenin, cesetin yanında baş parmaklarıyla çekilmiş fotoğrafları basına sızdı. Bir hastanenin yatak odasında çekildiği düşünülen fotoğraflardan birinde ölünün taklidini yapan hemşirenin baş parmağını ağzına doğru tuttuğu görülüyor.


Fotoğraflarını sosyal medyada gören hemşire arkadaşı durumu polise bildirmiş. Hemşire Poggiali hastane yönetimi tarafından görevden alındı. Poggiali, fotoğraftaki yaşlı kadının o görüntüler çekilirken sağ olduğunu iddia etti. 

#İtalya
#Daniela
#cesetlerle selfie yaptı
9 yıl önce