|

4 yaşındaki çocuktan Putin'e güldüren soru

Rusya Devlet Başkanı Putin, Moskova'daki Gostiny Dvor merkezinde gelenek haline getirdiği Direkt Hat Programı çerçevesinde ülkenin dört bir yanından iletilen farklı konulardaki soruları yanıtladı. 4 saatlik programda ülkenin çeşitli kesimlerinden vatandaşların sorularını yanıtlayan Putin'e 4 yaşındaki çocuğun sorusu Putin dahil herkesi güldürdü.

Yeni Şafak
10:06 - 17/04/2015 Cuma
Güncelleme: 07:19 - 17/04/2015 Cuma
Diğer

Katıldığı bir canlı yayında kendisine yöneltilen 3 milyona yakın soru arasından 4 yaşındaki çocuğun sorusu Putin dahil herkesi güldürdü. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'daki Gostiny Dvor merkezinde gelenek haline getirdiği Direkt Hat Programı çerçevesinde ülkenin dört bir yanından iletilen farklı konulardaki soruları yanıtladı.



4 yaşındaki çocuğun güldüren sorusu



Direkt Hat programında gülümseten anlar da yaşandı. Rusya'nın Nalçik bölgesinden 4 yaşında bir çocuk Putin'e günde kaç saat uyuduğunu sordu.


Direkt Hat programında gülümseten anlar da yaşandı. Rusya'nın Nalçik bölgesinden 4 yaşında bir çocuk Putin'e günde kaç saat uyuduğunu sordu.



Devlet başkanı olmak istediğini söyleyen küçük çocuk, “Ama başkanlık çok zor. Günde kaç saat uyuyorsunuz? Ben uyumayı gerçekten çok seviyorum” dedi. Soruya esprili bir yanıt veren Vladimir Putin “Uyumayı sevmen harika. Demek ki iyi bir başkan olacaksın” ifadelerini kullandı.



Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, canlı yayında Rusya halkının sorularını yanıtladı. Rus liderin, 2001 yılından beri gerçekleştirdiği "Vladimir Putin'le Direkt Hat" programı, devlet kanalları ve internetten canlı yayınlandı.


Tam 4 saat süren program sırasında ülkenin birçok bölgesine görüntülü bağlantı yapıldı. Putin, 70'ten fazla soruya yanıt verdi. Halk, Putin'e soru yöneltebilmek ve açıklamalarını dinlemek için adeta ekrana kilitlendi. Programı Gostiny Dvor'daki canlı yayın stüdyosunda yaklaşık 250 gazeteci izledi.



12 YILIN REKORU


Direkt Hat programına gösterilen ilgi bu yıl her zamankinden daha çoktu. Rusya lideri için yöneltilen sorular 3 milyonu geçti. Bu, 12 yılın rekoru anlamına geliyor. Putin, 3 saattir devam eden programda 45'ten fazla soruya yanıt verdi.


Kremlin'e göre iletilen sorular ülke ekonomisi, emekli maaşları, konut sorunu, Ukrayna ve Ortadoğu'daki krizler gibi geniş bir yelpazeyi kapsadı.



PUTİN'DEN YABANCI DAMADA: BURAYA NASIL DÜŞTÜN?


Putin, 23 yıl önce Rus bir kadınla evlenen ve şu anda tarımla uğraşan John adlı bir çiftçinin sorusu üzerine, şakayla karışık olarak "Buraya nasıl düştün? Kadın meselesi mi?" diye sordu.



Soru: Kendinizi klonlamak ister misiniz?


Putin: Hayır.


Soru: Arkadaşlarınızın sizden faydalandığını düşünüyor musunuz?Putin: Neden sadece arkadaşlarımı soruyorsunuz? Herkes faydalanıyor.





#rusya
#putin
#putin direkt hat
9 yıl önce