|

Aliyev'in eşi Sera Davutoğlu ile görüştü

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva, Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun eşi Sera Davutoğlu ile bir araya geldi.

Aa
00:00 - 12/03/2012 Pazartesi
Güncelleme: 00:41 - 13/03/2012 Salı
Yeni Şafak
Aliyev'in eşi Sera Davutoğlu ile görüştü
Aliyev'in eşi Sera Davutoğlu ile görüştü

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliveya, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sera Davutoğlu ile bir araya geldi.

Milletvekili ve Haydar Aliyev Fondunun Başkanı Mihriban Aliyeva, Yeryüzü Doktorları adlı sivil toplum kuruluşu ile Azerbaycan'daki temasları kapsamında Bakü'de bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Uzm. Dr. Sera Davutoğlu ile görüştü.

Azerbaycan devlet haber ajansı AZERTAC'ın haberine göre, Haydar Aliyev Fondu'nda gerçekleşen görüşmeye, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç da katıldı.

Aliyeva görüşmede, Sera Davutoğlu'nu Haydar Aliyev Fondu'nda görmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, Azerbaycan için Türkiye'nin önemini ifade etti.

Davutoğlu da görüşmede, Azerbaycan'ı ilk defa ziyaret ettiğini, Bakü'de düzenlenen 'Yeni Bin Yılda Çağdaş Dünyamızın Kutsal Vazifesi Olarak Anneliğin Korunması' konulu konferansa katıldığını kaydetti.

Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç, Türk Dünyası Sanatçılar ve Yazarlar Birliği tarafından verilen 'Türk Dünyası Hizmet Ödülü'nü Mihriban Aliyeva'ya takdim etti.


12 yıl önce