|

Devlet Başkanına mango fırlattı, ev sahibi oldu

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, dikkatini çekmek için kafasına mango fırlatan kadına apartman dairesi hediye etti.

Yeni Şafak
17:19 - 25/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 14:22 - 25/04/2015 Cumartesi
AA

BBC'nin haberine göre, Maduro, ülkenin orta kesimlerindeki Aragua eyaletinde otobüs sürerken Marleny Olivo adlı kadının meyveli saldırısına maruz kaldı. Kafasına isabet eden meyveyi halka gösteren Maduro, Olivo'nun mangonun üzerine ev sahibi olma isteğinin yanı sıra adını ve telefon numarasını da yazdığını söyledi.



Daha sonra TV programında Olivo'ya bir apartman dairesi verdiğini ve kadının yeni evine hemen taşınabileceğini açıklayan Maduro, mango olgun olduğu için canını çok acıtmadığını, olayın ardından meyveyi yiyip bitirdiğini kaydetti.



Olivo da eyleminin kesinlikle kötü niyet taşımadığına, tek isteğinin ölmeden önce kendi evinde oturmak olduğuna işaret etti. Yaşlı kadın, meyveyi Maduro'nun kafasına atabilmek için yoldan geçen otobüse mümkün olduğunca yaklaştığını belirtti.



Daha önce otobüs şoförlüğü yapan Maduro, zaman zaman yeniden direksiyon başına geçip halkla bir arada vakit geçiriyor. Bu arada Maduro'nun uğradığı meyveli saldırı sırasında çekilen görüntüler, Venezuela'da izlenme rekorları kırdı.

#Venezuela
#Nicolas Maduro
#mango
9 yıl önce