|

Erdoğan'ın ziyaretindeki ayrıntı bilgisayar ekranında

Afrika Boynuzu ülkeleri ziyareti kapsamında Somali'nin başkenti Mogadişu'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan birçok açılış gerçekleştirdi. Somali-Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışında ise bilgisayar ekranındaki fotoğraf dikkat çekti.

14:26 - 25/01/2015 Pazar
Güncelleme: 14:42 - 25/01/2015 Pazar
Yeni Şafak

Afrika Boynuzu ülkeleri ziyareti kapsamında Somali'nin başkenti Mogadişu'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan birçok açılış gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şeyh Mahmud ile birlikte Mogadişu Havaalanı yeni terminal binasını,  Türkiye tarafından yaptırılan caminin ve Somali-Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 


Bilgisayar ekranındaki ayrıntı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud Adel Abdulle ile birlikte Somali-Türkiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan ve Abdulle, açılış töreninin ardından hastaları ziyaret etti. Ziyaret sırasında hastanedeki bilgisayar ekranındaki fotoğraf dikkat çekti. Hastanedeki bir doktorun bilgisayarında masaüstü arka plan görüntüsü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıydı. 

#Afrika Boynuzu
#Somali
#Mogadişu
#Recep Tayyip Erdoğan
#bilgisayar ekranındaki ayrıntı
9 yıl önce