|

İsrailli eşcinsellerin Nepal'deki skandalı depremle ortaya çıktı

Nepal'de hafta sonu meydana gelen 7.8 büyüklüğündeki depremin ardından ortaya çıkan tablo her geçen saat daha da kötü bir hal alıyor. Depremin ardından İsrail'in Nepal'deki vatandaşlarını tahliye etmesi, İsrail'in ülkedeki çirkin ticaretini de ortaya çıkardı. İsrail'in çocuk sahibi olmak isteyen eşcinsel vatandaşları için Nepal'de taşıyıcı anne pazarı oluşturduğu gün yüzüne çıktı.

Yeni Şafak
18:44 - 29/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 15:55 - 29/04/2015 Çarşamba
Diğer

Nepalli kadınlardan taşıyıcı anne yöntemiyle para karşılığında çocuk edinen 'İsrailli eşcinsellerin' Tel Aviv yönetimince özel askeri uçaklarla deprem bölgesinden tahliye edilmesiyle skandal gerçek ortaya çıktı.



İsrail hükümeti, çocuk sahibi olmak isteyen İsrailli 'gay'lerin taşıyıcı annelik için sıklıkla tercih ettiği Nepal'de deprem sırasında bulunan İsraillilerin tahliye edilmesi için devreye girdi. Onlarca Nepalli taşıyıcı anne, yeni doğan bebekleri ve İsrailli aileleriyle birlikte bölgeden çıkarıldı. Nepal'in İsrail'de bu konuda yasal engeller bulunduğu için, çocuk isteyen İsrailli eşcinseller tarafından tercih edildiği belirtildi. Birçok İsraillinin çocuk sahibi olmak için Nepal'e gittiği ve yaklaşık bir aylık süreyi burada geçirdikleri öğrenildi.



7,8 büyüklüğündeki depremin sarstığı Nepal'in Rasuwa bölgesine dün çığ düştü. Yaklaşık 250 kişinin çığ altında kaldığı tahmin ediliyor. Rasuwa Valisi Uddhav Bhattarai, popüler bir yürüyüş bölgesi olan bölgede kaybolanlar arasında turistlerin de olabileceğini söyledi. Ayrıca ölenlerin sayısının 5057'ye yükseldiği Nepal'de Başbakanı Sushil Koirala, ölü sayısının 10 bine ulaşabileceğini söyledi. Birleşmiş Milletler 8 milyon kişiyi etkileyen deprem nedeniyle 1,4 milyon kişinin acil yardıma ihtiyaç duyduğunu açıkladı.



#israil
#nepal taşıyıcı anne
#israil taşıyıcı anne pazarı
9 yıl önce