|

Hami Mandıralı geçmiş günleri yad etti

Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Bağcılar'da öğrencilerle bir araya geldi. Mandıralı, futbolculuk dönemlerinde yaşadığı tecrübeleri, öğrencilerle paylaştı.

00:00 - 8/02/2012 Çarşamba
Güncelleme: 13:50 - 8/02/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Hami Mandıralı geçmiş günleri yad etti
Hami Mandıralı geçmiş günleri yad etti

Bir dönemin büyük golcülerinden Hami Mandıralı Bağcılar'da Bilgi Evi öğrencileri ile bir araya geldi. Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Bilgi Evi'nde düzenlenen programa, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Futbola ilişkin anılarını öğrencilerle paylaşan Mandıralı, sorulara da cevap verdi.

Çocukların kendilerine bazı hedefler koyması gerektiğini söyleyen Hami Mandıralı, “Futbol insanları çok önemli yerlere taşıyor. Aynı zamanda para kazanıyor ve ailenizin geçimini sağlıyorsunuz” dedi.

Özel hayatına ilişkin de bilgiler veren Mandıralı, 20 yaşında evlendiğini ve 22 yaşında bir kızının olduğunu söyledi. “Beraber büyüdük” diyen Mandıralı, düzenli hayatı sevdiğini ifade etti.

Yasin Dallı'nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda Mandıralı, futbolda yurt dışı deneyimlerini de öğrencilerle paylaştı.

1968'de Trabzon'da doğan Hami Mandıralı, uzun yıllar Trabzonspor'da futbol oynadı ve bu takımın unutulmaz isimleri arasına girmeyi başardı. Attığı gollerle Türk futbolunun da unutulmaz isimlerinden biri olan Mandıralı, Almanya'nın Schalke 04 takımında da forma giydi. Mandıralı teknik direktör olarak görev yapıyor.


12 yıl önce