|

23 Nisan'da dev festival

Bakırköy İlçe Milli Eğtim Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir ay sürecek etkinlik düzenliyor. Taş Mektep Kültür Merkezi'ndeki açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yeni Şafak
15:49 - 13/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 12:53 - 13/04/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çocuk bayramı nedeniyle bir ay sürecek “Festival Bakırköy” adlı etkinliğin açılışı yapıldı. Etkinliğin açılışına İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız da katıldı.



Açılışta Çanakkale Fotoğrafları Sergisi, “7 Renk Gökkuşağı Türkiyem” etkinlikleri kapsamında bütün yörelere ait yemek, tatlılar sergilendi.





Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, “Bu etkinliğin en önemli şeyi bütün okullarımızı ve öğrencilerimizi biraraya getirmek oldu. Tüm hazırlıkları çadırların kurulmasına kadar ilçe milli eğitim görevlilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlandı” diye konuştu. Etkinlik öğrencilerin halk oyunları gösterisiyle devam etti.



Bir ay sürecek olan etkinlikte, “Hayata Rehber Olmak” konulu seminer, “Bilim ve Proje Festivali ve Bakırköy Eğitim ve Kariyer Festivali” de yer alacak.





#festival
#23 nisan
#çocuk bayramı
#muammer yıldız
9 yıl önce