|

Eğitim Bir Sen'de Yusuf Sabaz rüzgarı

Eğitim Bir Sen Küçükçekmece ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Yusuf Sabaz, Eminevim Konferans Salonunda, geniş katılımlı bir aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, olumsuz hava koşullarına rağmen eğitim ve siyaset dünyasından 500 kişi katıldı.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 19/09/2014 Cuma
Güncelleme: 12:17 - 19/09/2014 Cuma
Yeni Şafak
Eğitim Bir Sen'de Yusuf Sabaz rüzgarı
Eğitim Bir Sen'de Yusuf Sabaz rüzgarı

Uzun yıllardır Küçükçekmece''de öğretmenlik ve idarecilik yapan Yusuf Sabaz, Küçükçekmece Eğitim Bir Sen şube yönetimine genç ve dinamik bir ekiple birlikte aday olduğunu açıkladı.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Yusuf Sabaz şunları söyledi: ''Küçükçekmece''de bu dönemde sendikacılık zannedilerek yapılan şeyleri düzeltmek için aday olduk. Adaylığımız yerel ve ulusal basında birçok habere konu oldu. Mobil sendikacılık yapacağız dedik. Bölge başkanlıkları oluşturarak ulaşılmadık üye ziyaret edilmedik okul bırakmayacağız dedik. İlçemize gelen ve giden her üyeden haberdar olup dertlerini ve sevinçlerini paylaşacağız dedik. Proje odaklı ve söz söyleyen sendikacılık yapacağız diye sizlere söz verdik. Bizleri ülke gündemini ilgilendiren konularla ilgili eğitimcilerin fikrini beyan ederken göreceksiniz. Üyemiz olsun veya olmasın haklı olan her eğitim çalışanının yanında olan, yardımına koşan bir sendikacılık yapmaya söz veriyoruz…''


10 yıl önce