|

Miniklere eğlenceli trafik eğitimi

Tekirdağ''a bağlı Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, anaokulu öğrencilerine trafik kurallarını öğretmek için eğlenceli bir yöntem seçti. Minik öğrencilere boyama kitabı dağıtan İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, "Hem eğlenip hem trafik kurallarını öğrenecekler" dedi.

İha
00:00 - 11/11/2014 Salı
Güncelleme: 09:38 - 11/11/2014 Salı
Yeni Şafak
Miniklere eğlenceli trafik eğitimi
Miniklere eğlenceli trafik eğitimi

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, trafik bilincini çocuklarda oluşturmak için harekete geçti. Çerkezköy emniyeti, anokullarından başlayarak öğrencilere hem eğlenip hem de trafik kurallarını öğrenecekleri bir proje başlattı. Proje kapsamında anaokulu öğrencilerini ziyaret eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek ve trafik polisleri, minik öğrencilere içerisinde trafik kurallarının anlatıldığı boyama kitabı, boyama kalemi ve çikolatanın yer aldığı hediye paketleri dağıttı.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, 'Boyama Kitabı' projesini uygulamaya geçirdiklerini belirterek, amaçlarının öğrencilere küçük yaşta trafik bilincini aşılamak olduğunu vurguladı. Boyama kitabında çocuklar için trafik kurallarıyla ilgili olarak birçok uyarıcı bilginin yer aldığına dikkat çeken Müdür Ogan, "Çocuklarımız bu kitaplar sayesinde hem eğlenecek hem de trafik kurallarını öğrenecekler" ifadelerini kaydetti.

Emniyet Müdürü Ogan, okul idarecilerinden de okul çevresinde şüpheli bir durumla karşılaştıklarında hemen polisi aramaları yönünde uyarılarda bulundu.

9 yıl önce