|

Mobil dünyanın sırları bu kongrede

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nden dev kongre. Bu yıl ilk kez düzenlecek kongrede öğretmenler, öğrenciler, iş hayatından pek çok insan mobil uygulamalar ve içerik geliştirme üzerine bilgi alacak.

Yeni Şafak
08:07 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 05:12 - 22/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi “Dijital Yaşam Ortamları Kongresi”nde mobil teknolojilerine ilgi duyan akademisyen, öğretmen, öğrenci, STK ve firma yetkilileri de bir araya getirilecek. 4-6 Mayıs arasında düzenlenecek kongre, İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.



Kongreye Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İnterneti Geliştirme Kurulu Başkanı Serhat Özeren ve Dünya Fütüristler Birliği Türkiye Başkanı Alp Manas'ın da aralarında bulunduğu davetli konuşmacılar katılarak, mobil uygulamalar ile ilgili son gelişmeleri anlatacak.



ÖNCÜ KONGRE


CeBIT Bilişim Eurasia ve Next& Next Star işbirliği ile gerçekleşecek Dijital Yaşam Ortamları Kongresi'ne İstanbul il milli eğitim müdürlüğüne bağlı okullardan 600 öğretmen katılacak. Öğretmenlere özel oturumlarda mobil dünyanın eğitim üzerindeki etkileri tartışılıp üniversite ve firmaların mobil eğitim ortamları ilk defa bu kongrede görücüye çıkacak.



İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan, “Bu kongre her yıl düzenli olarak yapılacak. Kongremize mobil uygulamaları ve içerik geliştirme alanında dünyanın önde gelen bilim insanları katılacak. Hayatın her alanında mobil uygulamaların önemli bir yer tuttuğu günümüzde bu alanda yapılacak bilimsel çalışmalar, mobil uygulamaların kullanımında öncülük edecek” dedi.



#İstanbul Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
#Prof.Dr. Alper Cihan
#Dijital Yaşam Ortamları Kongresi
9 yıl önce