|

Öğrencilere tatil önerileri

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Samsun’da 246 bin öğrencinin yarıyıl tatiline gireceğini hatırlatarak, “Tatil sürecince öğrencilerimizden eksik olduğu konularda takviye ve etüt çalışma yapmalarını, bol bol kitap okumalarını ve dinlenmelerini öneriyoruz” dedi.

Yeni Şafak
10:47 - 22/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 08:49 - 22/01/2015 Perşembe
IHA
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı yarı tatiline ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 246 bin öğrencinin yarıyıl tatiline gireceğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, “Tabi anaokullarındaki öğrencilerimiz bir karne almayacaklar, onlar gelişim formları alacaklar. 227 bin öğrencimiz de 1. dönem çalışmalarının sonuçlarını gösteren karne alacaklar ve 15 günlük bir tatile girecekler. Yine aynı şekilde öğretmenlerimiz de 15 günlük süreyle tatil imkanına kavuşacaklar” diye konuştu.


Öğrencilere ve velilere seslenen Girgin, “Tatil sürecince öğrencilerimizden eksik olduğu konularda takviye ve etüt çalışma yapmalarını, bol bol kitap okumalarını ve dinlenmelerini öneriyoruz. Velilerimizi de öğrencileri yargılamadan ve suçlamadan eğitimin bir bütün olduğundan hareketle, eksiklerini tamamlama ve bu süreci 2 dönem başarılı olabileceğini değerlendirme üzerine pozitif anlamda değerlendirmelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.


 
#samsun
#tatil
#öğrenci
9 yıl önce