|

Türkiye'nin en büyük okul kampüsü Batman'da açıldı

Kaliteli eğitimi, 60 kampüs, 110 okul ile Türkiye'nin her noktasına ulaştıran Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Güneydoğu'da sekizinci, Batman'da ikinci kampüsünü açtı.

Yeni Şafak
14:11 - 4/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 11:19 - 4/05/2015 Pazartesi
IHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Batman'da yapılan yatırımların toplu açılış töreninde; en büyük eğitim kurumu yatırımı olan Bahçeşehir Koleji Batman kampüsünün açılışı da yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmasında Bahçeşehir Kolejinin Batman'a 30 Milyon TL yatırım yaptığını açıkladı.



Açılış törenine katılan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel kaliteli eğitimi batıdan doğuya Türkiye'nin her köşesine ulaştırmayı hedeflediklerini ve bu hedef doğrultusunda Türkiye'nin en büyük kampüsünü Batman'da açtıklarını vurguladı.



“TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ”

Yücel, Türkiye'nin geleceğine yatırım yaptıklarını belirterek eğitime yaptıkları yatırımla ülkenin gelişimine de katkı sağladıklarını söyledi. Yücel, Batman'daki ikinci, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde sekizinci kampüsü açtıklarını belirterek, Haziran ayında da Bismil'de yeni bir kampüs daha açacakları müjdesini verdi. Enver Yücel; 2015-2016 eğitim yılında Batman, Bitlis, İstanbul'da Kurtköy ve Dragos, Ordu, İzmir Güzelbahçe, Burdur, Afyon, Manisa, Akhisar, Çorlu, Torbalı, Ayvalık ve Keşan'da da yeni kampüsler açarak eğitime yatırıma devam edeceklerini belirterek "Hedefimiz, Türkiye'nin her ilinde en az bir Bahçeşehir Koleji kampüsü olması, eğitim bir ülkenin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır” dedi.



Bahçeşehir Koleji'nin Batman'daki ikinci kampüsü; merkezi konumu, kapalı - açık yüzme havuzu, bilim müzesi, sanat atölyesi, çok amaçlı spor salonu, binicilik, teknoloji laboratuvarı, buz pisti, iki kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, iki halı saha, 450 kişi kapasiteli amfitiyatro ve hobi bahçeleri gibi özel eğitim alanları; akıllı teknolojilerle donatılmış derslikleri ile Türkiye'nin en büyük kampüsü olma özelliği taşıyor. Aynı zamanda kampüs içersinde Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'de (BAUSEM) olacak. Batman kampüsü kuvvetli eğitim kadrosu, Bahçeşehir Koleji'nin 21. yüzyıl becerilerine odaklanan eğitim anlayışı ve yabancı dil eğitiminde dil öğretmeyi değil dil edindirmeyi hedefleyerek fark oluşturan yaklaşımıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunarak onları geleceğe tam donanımlı hazırlayacak.




#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#Batman
#Bahçeşehir Koleji
9 yıl önce