|

THY, 2 ödül birden aldı

Türk Hava Yolları (THY), dünyanın en iyi havayolu ve otel sadakat programlarını belirleyen 'Freddie Ödülleri'nde 2 dalda ödül kazandı.

Cihan
00:00 - 2/05/2012 Çarşamba
Güncelleme: 11:19 - 2/05/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
THY, 2 ödül birden aldı
THY, 2 ödül birden aldı

Amerika'nın New Jersey Eyaleti'nde bulunan, Elizabeth Renaissance Newark Airport Hotel'de düzenlenen ödül töreninde THY, Miles&Smiles programı ile Avrupa-Afrika bölgesinde 'En İyi Hava Yolu Programı' ve 'En İyi Kredi Kartı Programı' dallarında ödül aldı. Bu kategoride ilk dört sırayı THY Miles&Smiles, airBaltic BalticMiles, Lufthansa Miles&More ve British Airways Executive Club aldı.

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Miles&Smiles programının kurulduğundan bu yana üyelerinin yüzünü güldürdüğünü belirtti. Dünyanın en iyi havayolu ve otel sadakat programlarını belirleyen 'Freddie Ödülleri'nde bu yıl bir milyondan fazla oy kullanıldığını belirten Kotil, “THY, daha evvel de pek çok ödüle layık görülmüştü. Skytrax değerlendirmesine göre 2011 yılı 'Avrupa'nın En İyi Havayolu', Comfort Class koltuğunda 'En İyi Premium Ekonomi Koltuğu' ve 'Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu' seçilmişti. THY'na ayrıca 2010 yılında Skytrax tarafından 'Dünyadaki En İyi Ekonomi Sınıfı İkram' ödülü ve 2011 yılında Skyscanner tarafından 'En İyi İkram' ödülü verilmişti. Bu yıl da THY, 'Freddie Ödülleri'nde iki ödül birden aldı. Bu çalışmalarımızın ve emeğimizin değdiğinin bir göstergesidir.” dedi.

12 yıl önce