|

THY'den 4 yıldızlı uçuş konforu

Havayolu şirketleri ve havalimanlarını, verdikleri hizmet ve kalite standartları yönünden 750 parametrede değerlendiren Skytrax şirketi, THY'nin yıldız sayısını 4'e çıkardı. THY Genel Müdürü Kotil, THY'yi 5 yıldıza çıkaracaklarını söyledi

Aa
00:00 - 6/10/2007 Cumartesi
Güncelleme: 00:54 - 6/10/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
THY'den 4 yıldızlı uçuş konforu
THY'den 4 yıldızlı uçuş konforu

Türk Hava Yolları (THY), havayolu şirketleri ve havalimanlarını, verdikleri hizmet ve kalite standartları yönünden 750 parametrede değerlendiren Skytrax şirketi, THY'nin yıldız sayısını 4'e çıkardı. AA muhabirine konuyla ilgili açıklama yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil, daha önce yapılan denetlemede 3 yıldız elde eden şirketin, kalite yolunda gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde geliştirdiği hizmetler ve müşteri odaklılık felsefesiyle, havacılık sektörünün yakından takip ettiği listede 4 yıldızla çok önemli bir konuma geldiğini söyledi.

Skytrax'ın, THY'nin bu başarısını “www.airlineguality.com” sitesinde ana sayfada tüm dünyaya duyurduğunu belirten Kotil, 210 havayolu şirketi ve 65 havalimanına danışmanlık ve denetleme hizmeti sunan Skytrax şirketinin verdiği 4 yıldızla, THY'nin prestijli havayolu şirketleri arasında yerini aldığını bildirdi.


O artık süper ligde uçuyor

Temel Kotil, Avrupa'da hiçbir hava yolunun alamadığı 5 yıldıza, dünya çapında sadece Asiana, Malaysia, Qatar, Singapure ve Cathay Pasific'in bulunduğu 5 hava yolu şirketinin sahip olduğunu dile getirerek, “Yolcularımıza iyi hizmet vermek için bir çok proje geliştirdik. Kurduğumuz ikram şirketi THY Do&Co uçak içinde sürekli anketler düzenledi. 5 yıldız olma yolunda çabamız devam ediyor” dedi. Skytrax Üst Yöneticisi Edward Plaisted de, THY'yi göstermiş olduğu çaba ve sunduğu kaliteli hizmetler sonucunda elde ettiği 4 yıldızdan dolayı tebrik etti” diye konuştu.




16 yıl önce