|

Aksa Jeneratör INTERMAT fuarında

İnşaat sektöründe dünyanın üçüncü büyük fuarı INTERMAT, 20-25 Nisan 2015 tarihleri arasında Paris'te kapılarını ziyaretçilerine açtı. Türkiye'de enerji sektörünün önemli oyuncularından Aksa Jeneratör uluslararası markaların yer aldığı INTERMAT fuarında yeni ürünlerini katılımcılara tanıttı.

Yeni Şafak
18:16 - 27/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 15:20 - 27/04/2015 Pazartesi
Diğer

Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri Fuarı INTERMAT Paris Nord Villepinte Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırladı. 20-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Türkiye, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri'nden sonra en çok alana sahip üçüncü ülke olarak yerini aldı. Bir çok global markanın katıldığı Paris INTERMAT Fuarı'nda Aksa Jeneratör de yerini alarak uluslararası önemli fuar ve etkinliklerde Türkiye'yi temsil etme geleneğini sürdürdü.



İş ve inşaat teknolojileri ile ilgilenenleri bir araya getiren INTERMAT Fuarı, 37 farklı ülkeden katılımcıları ağırladı. Fuara katılan Türk firmalarının arasında yerini alan Aksa Jeneratör yoğun ilgiyle karşılandı.





#INTERMAT
#20-25 Nisan 2015
#Paris
#Aksa Jeneratör
9 yıl önce