|

Ali Babacan Yeni Şafak Borsa İstanbul için yazdı

Yeni Şafak Borsa İstanbul Dünyanın Yeni Finans Merkezi Gazetesi, 30 Eylül 2014 Salı günü bayilerdeki yerini aldı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da Yeni Şafak Borsa İstanbul eki için yazı kaleme aldı. Borsa İstanbul'un ekinde ayrıca Prof. Dr. Hayrettin Karaman, Ali Saydam ve Hatice Karahan gibi çok sayıda alanında uzman isimlerin yazıları yer aldı. Sektöre ışık tutan eki bugün gazeteniz Yeni Şafak ile temin edebilirsiniz...

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 30/09/2014 Salı
Güncelleme: 13:54 - 30/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Ali Babacan Yeni Şafak Borsa İstanbul için yazdı
Ali Babacan Yeni Şafak Borsa İstanbul için yazdı

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Borsa İstanbul'un sermaye piyasalarındaki önemini Yeni Şafak için kaleme aldı.

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş'da gazete için özel açıklamalarda bulundu. İstanbul'un bölgesel bir finans merkezi olması yolunda Borsa İstanbul olarak büyük çalışmalara imza atan Borsa İstanbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Turhan da değişen Borsa'yı Yeni Şafak için anlattı.

Yeni Şafak Borsa İstanbul Gazetesi'nde birbirinden değerli yazarların makaleleri de yer aldı. Prof. Dr. Hayrettin Karaman, "Borsa ve Kırmızı Çizgiler" başlıklı yazısında Borsa'da yapılan işlemlere ilişkin gelen sorulara yanıtlar verdi.

Ünlü iletişimci ve ekonomi yazarı Ali Saydam, Dr. Osman Akyüz, Prof. Dr. Mehmet Bulut, Yaşar Süngü, Dr. Hatice Karahan ve Namık Ziya Gökalp de Borsa İstanbul için yazdılar.

Borsa İstanbul'da işlem gören ve işlem görmeye hazırlanan şirketlerin yaptığı hizmetlerin yer aldığı bu çalışmada, Emlak Konut, Türk Telekom, Turkcell, Halkbank, Denizbank, Sinpaş GYO, TTNET, Aktifbank, Royal Halı, Albaraka Türk, Gübretaş, Tümosan, Akdeniz Güvenlik, İttifak Holding, THY, TEB, Şekerbank, Aksa, Doğuş Otomotiv, Vakıf Emeklilik, Ege Yapı, TeknoSA, Dünya Göz Hastaneleri Grubu haberleri de yer aldı.

10 yıl önce