|

Anadolu dopingi

Geçtiğimiz ay İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Şanlıurfa’ya uçak seferlerini başlatan AnadoluJet, yedi yıldır sürekli genişlettiği uçuş rotasına Nevşehir'i de ekledi. Açılışı, Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 21:13 - 1/05/2015 Cuma
Yeni Şafak

AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen - Nevşehir (Kapadokya) seferlerini başlattı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen hat açılış töreninde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Temel Kotil ve AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan da hazır bulundu.



BÖLGE TURİZMİ GÜÇLENİR


Törende konuşma yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Kapadokya ile Sabiha Gökçen Havalimanı'nın buluşması turizm açısından önemli. Kapadokya bütün dünyada zaten bilinen önemli bir bölge. Başlayan yeni uçuşlarla birlikte inşallah bölge turizmi daha da güçlenecek"dedi.



UÇUŞ AĞI GENİŞLEYECEK


Tören, uçağın alana inişinin ardından düzenlenen su takı ile başladı. Yolcuların çiçeklerle karşılanmasının akabinde hat açılışı gerçekleşti. İstanbul Sabiha Gökçen'den yapılacak uçuşlar, Ekim ayı sonuna kadar haftada dört gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz ay Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Şanlıurfa'ya uçak seferlerini başlatan AnadoluJet'in, Nevşehir'den sonra Ordu-Giresun Havalimanı'na da sefer düzenleyeceği öğrenildi.


#Ahmet Davutoğlu
#Kapadokya
#Sabiha Gökçen
9 yıl önce