|

Ankara'da '24 saat doğalgaz satışı'

Ankara'da yarından itibaren 24 saat boyunca doğalgaz satışına başlanıyor.

Aa
00:00 - 14/10/2009 Çarşamba
Güncelleme: 12:40 - 14/10/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Ankara'da '24 saat doğalgaz satışı'
Ankara'da '24 saat doğalgaz satışı'

Başkent Doğalgaz A.Ş Genel Müdürü Harun Gündüz, abonelere daha iyi hizmet verme adına, yarından itibaren 24 saat boyunca doğalgaz satışına başladıklarını bildirdi.

Gündüz, makamında düzenlediği basın toplantısında, doğalgaz satış hizmetinin 24 saat saat boyunca süreceği yerler arasında, Maltepe'deki Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürlüğü gişeleri ile Keçiören'deki PTT merkezinin olduğunu söyledi.

Maltepe ve Keçiören'in en çok doğalgaz abonesinin bulunması nedeniyle 'Pilot ilçe' olarak seçildiğini ifade eden Gündüz, uygulamanın abonenin doğalgaz satın alma konusunda mağdur duruma düşmemesi için yapıldığını belirti.

Gündüz, Mart ayından itibaren PTT Genel Müdürlüğü'yle gerçekleştirilen anlaşma gereği, PTT merkezilerinde başlatılan doğalgaz satışının da abonelere kolaylık sağladığını anımsattı. Gündüz, abonelere daha iyi hizmet verme adına, yarından itibaren 24 saat boyunca doğalgaz satışına başlayacaklarını bildirdi.

Yapılan uygulamanın Türkiye'de bir ilk olduğuna dikkati çeken Başkent Doğalgaz A.Ş Genel Müdürü Gündüz, böylece özellikle kış aylarında abonelerin uzun kuyruklarda beklemeyeceklerini kaydetti.

24 saat boyunca doğalgaz satışı yapılacak Maltepe'deki merkezlerinde güvenliğe de büyük önem verdiklerini anlatan Gündüz, güvenliğin 5 görevli tarafından sağlandığını belirtti.

Alt yapı çalışmalarına yönelik işlek caddelerde yapılan kazılar nedeniyle vatandaşlardan anlayış beklediklerini dile getiren Gündüz, hizmetin sürmesi anlamında, geçmiş dönemden kalan yıpranmış doğalgaz borularının yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Doğalgazın Ankara'nın her bölgesine yaygınlaştırılması yönündeki çalışmaların tüm hızıyla devam etiğine işaret eden Gündüz, abonelere en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını sözlerine ekledi.

14 yıl önce