|

ASELSAN IDEF’e yeni silahlarla çıkacak

ASELSAN, 12. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na (IDEF'15) en büyük stant alanına ve en geniş ürün yelpazesine sahip firma olarak katılacak.

Yeni Şafak
04:00 - 5/05/2015 Salı
Güncelleme: 20:48 - 4/05/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Savunma teknolojileri alanında Türkiye'nin en büyük kuruluşu olan ASELSAN, geliştirilen harp sistemlerinin yanı sıra tekerlekli ve paletli kara platformlarının temelde zırhlı tanklara karşı savunmasını sağlamak üzere geliştirilen yeni nesil tanksavar füze sistemini ilk defa sergileyecek.



IDEF BÖLGENİN LİDERİ


Şirket, bölgenin lideri, dünyanın en büyük 4 savunma sanayi fuarından biri konumunda bulunan IDEF'e çıkarma yapacak. Bu yıl 12'ncisi 5-8 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek fuarın en iddialı firmalarından biri ASELSAN olacak. ASELSAN, IDEF'lerde gelenekselleştiği üzere en büyük stant alanına ve en geniş ürün yelpazesine sahip firma olarak katılacak. Savunma teknolojileri alanında Türkiye'nin en büyük kuruluşu olan ASELSAN, IDEF'15'te 2 bin 200 metrekarelik alanda tanıtım yapacak.



EN GENİŞ KATILIM


Fuara en geniş katılımı gerçekleştiren ASELSAN, hava savunma sistemlerinden sınır güvenliğine, deniz sistemlerinden elektro-optik sistemlere kadar çok geniş bir yelpazede ürünlerini sergileyecek. Azerbaycan, Kazakistan, Pakistan ve Ürdün'ün de aralarında bulunduğu 48 ülkeye, doğrudan satışın yanı sıra ürünlerinin teknoloji transferi ile ortak üretim çalışmalarını da içerecek şekilde ihracat gerçekleştiren ASELSAN, potansiyel müşterilerine yeni ürün ve sistemlerini tanıtacak.


#Savunma teknolojileri
#aselsan
#savunma sanayi
9 yıl önce