|

Ayak basmadık yer bırakmadık oyun alanımız bütün dünya

TUSKON Başkanı Meral, Anadolu sermayesinin oyun alanı olarak bütün dünyayı görmeye başladığını belir-terek, 'Gidip de pişman olan işadamı görmedim' dedi.

Gaziantep
00:00 - 22/04/2012 Pazar
Güncelleme: 23:03 - 21/04/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Ayak basmadık yer bırakmadık oyun alanımız bütün d
Ayak basmadık yer bırakmadık oyun alanımız bütün d

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral, oyun alanlarının bütün dünya olduğunu belirterek, 'Ticari faaliyetler kapsamında ayak basmadık yer bırakmadık' dedi. Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HÜRSİAD) davetlisi olarak Gaziantep'e gelen Meral, dernek üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, sanayicileri dünyaya açılmaya davet etti. Türkiye'nin diğer dünya devletleri tarafından tanınması için çeşitli ticari programlara öncülük ettiklerini söyleyen Meral, bu organizasyonlar sonunda üye iş adamlarının önemli iş bağlantıları gerçekleştirdiğini dile getirdi. İlerleyen

günlerde Gana ve Angola'ya gideceklerini söyleyen Meral, düzenledikleri etkinliklere gidip de pişman olan iş adamı görmediğini vurguladı. Meral, 'Gittiğiniz bir ülkede size göre bir iş yoksa bu da bir artıdır. En azından harita üzerinde bir ülkeyi çarpılamak da bir kardır. Dünya, Türk insanın soluğunu daha güçlü hissetmek istiyor. Alın elinize çantanızı, dünyayı gezin, karlı çıkacak olan siz olacaksınız' dedi. İş adamlarının Ar-Ge ve pazarlamaya daha fazla yatırım yapması gerektiğine dikkati çeken Meral, 'Mutlaka bir web siteniz olmalı. Dünya e-ticarete önem veriyor. Ürünlerinizi web sitesiniz aracılığıyla da çok rahat pazarlayabilirsiniz' diye konuştu.



12 yıl önce