|

Bakan Çelik'ten o ile müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kütahya'ya kurulacak olan çağrı merkezinde 150 kişinin istihdam edileceğini söyledi.

Yeni Şafak
08:53 - 26/01/2015 Pazartesi
Güncelleme: 06:56 - 26/01/2015 Pazartesi
AA

Kütahya'da bulunan Bakan Çelik, kentteki belediyelerde çalışan ve 200 olan Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamındaki işçi sayısının 400'e çıkartıldığını dile getirdi.


700 yataklı Kütahya Devlet Hastanesi'nin temelinin nisan ayı içerisinde atılacağı müjdesini veren Bakan Çelik, "Kütahya'da çalışma hayatıyla ilgili yaşanan bazı sorunlar var. Onların başında gelen hadise, özellikle Seyitömer'in özelleştirilmesi ve çeşitli özelleştirmelerde yaşanan problemler var. Buradan işverenlere sesleniyorum, burası demokratik bir ülke. Bir işçinin hakkını gözetmeden kazanmaya göz dikenlerin o kazandığınız midenizde ateş olur açıkça söyleyeyim. Eğer hukuksuzluk varsa, pazartesiden geç kalmamak üzere inşallah buradaki hukuksuzlukların önüne geçmek için müfettişlerimizi göndereceğiz. Burada olup biten yanlışların üzerine gideceğimizi, bütün çalışan, bütün emekçi kardeşlerimizin bilmesini istiyorum" diye konuştu. 


Bakan Çelik, Bakanlığın Kütahya'ya kuracağı çağrı merkezinde 150 kişinin istihdam edileceği müjdesini de verdi. 

#Faruk Çelik
#Kütahya
#İstihdam
#Toplum Yararına Çalışma Programı
#Çağrı merkezi
9 yıl önce