|

Bakan'dan Kanal İstanbul açıklaması

Maliye Bakanı Şimşek, "Kanal İstanbul projesinin bütçe kaynakları yerine kamu-özel işbirliği ile yapılabileceğine ilişkin açıklamam istismar ediliyor. Muhalefet sözcüleri ifadelerimi cımbızlayıp çarpıtma çabasına gireceğine, milleti kandırmayı bırakıp içi boş vaatlerinin kaynağını açıklasın" dedi. -"Muhalefet popülizm yaparken, biz 10,3 milyar avroya dünyanın en büyük havaalanını bir kuruş harcamadan kamu-özel işbirliği ile yapıyoruz"

Yeni Şafak
13:14 - 23/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:17 - 23/04/2015 Perşembe
AA

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Kanal İstanbul projesinin bütçe kaynakları yerine kamu-özel işbirliği ile yapılabileceğine ilişkin açıklamam istismar ediliyor. Muhalefet sözcüleri ifadelerimi cımbızlayıp çarpıtma çabasına gireceğine, milleti kandırmayı bırakıp içi boş vaatlerinin kaynağını açıklasın" ifadelerini kullandı.



Şimşek, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul projesinin bütçe kaynakları yerine kamu-özel işbirliği ile yapılabileceğine ilişkin açıklamalarının istismar edildiğini belirtti.



"Muhalefet sözcüleri ifadelerimi cımbızlayıp çarpıtma çabasına gireceğine, milleti kandırmayı bırakıp içi boş vaatlerinin kaynağını açıklasın" ifadelerini kullanan Bakan Şimşek, muhalefetin popülizm yaparken, kendilerinin 10,3 milyar avroya dünyanın en büyük havaalanını bir kuruş harcamadan kamu-özel işbirliği ile yaptıklarını vurguladı.

#Maliye Bakanı Şimşek
#Kanal İstanbul
#twitter
9 yıl önce